Fashion

Kom jij naar de 1e Beautyscene VIP party bij The Body Shop?

Goed nieuws voor iedereen die wel houdt van een feestje! Wij organiseren, samen met de lieve mensen van The Body Shop, weer een exclusieve Beautyscene VIP shopavond bij het filiaal aan de Kalverstraat in Amsterdam. Op 14 juni maken wij, samen met de internationele make-up artiest van The Body Shop, Karim Sattar, er weer een feestje van, toegang kun je alleen winnen!In december 2010 hebben we al een bijzonder gezellige (toen nog Lushious Beauty) VIP party gehouden in Rotterdam en dat gaan we nog eens dunnetjes overdoen, nu geheel in zomerse sfeer en in Amsterdam! Heb je de vorige party gemist, dan is nu jouw kans om aanwezig te zijn bij een zeer gezellig evenement en eerlijk is eerlijk, een avond met Karim Sattar mag je echt niet aan je neus voorbij laten gaan! Ben je benieuwd hoe de avond er toen uitzag, lees dan deze artikelen nog eens:

Lushious Beauty & The Body Shop VIP party, deel 1
Lushious Beauty & The Body Shop VIP party, deel 2

Karim is een hele gezellige man die bij iedereen een lach op zijn of haar gezicht kan toveren, maar toveren kan hij ook met de make-up producten van The Body Shop. Hij zal jullie op deze gezellige avond inspireren en hij is beschikbaar voor al jullie vragen, natuurlijk zal hij ook advies geven en geeft hij als extra twee VIP gasten een make-over op het podium!Hieronder even in het kort alle belangrijke details van de avond:

- de VIP party vind plaats op dinsdag 14 juni 2011 tussen 19.00 en 21.00 uur
- de feestlocatie is de winkel van The Body Shop aan de Kalverstraat 157-159 te Amsterdam
- entree is alleen te winnen bij ons, de winkel is dus niet open voor het "gewone" publiek
- Karim Sattar, de internationale make-up artist van The Body Shop, is de hele avond aanwezig, evenals de redactie van Beautyscene.
- het personeel van The Body Shop staat klaar met goede adviezen en geeft touch up''s en make-overs
- er zijn lekkere hapjes & drankjes
- er zal zeker een mooie kortingsactie gelden, maar wat die is blijft nog even geheim
- aan het einde van de avond krijgen alle gasten een goodiebag van The Body Shop
- op de avond zullen we foto''s maken & wordt er gefilmd voor Beautyscene & de Facebook pagina van The Body Shop, hou daar ook rekening meeWe mogen 20 VIP gasten uitnodigen die elk iemand mee mogen nemen, in totaal zullen er dus 40 gasten aanwezig zijn. Natuurlijk zoeken we wel gezellige gasten, dus neem vooral iemand mee die ook net zo enthousiast is over deze VIP party als jij bent! Oud of jong, man of vrouw, dat maakt niets uit! Twee van de gasten krijgen een extra fijne VIP behandeling, zij worden nl. door Karim Sattar himself opgemaakt op het podium en krijgen advies op maat van "the master" persoonlijk!

Wil jij kans maken op een persoonlijke uitnodiging? Dan moet je z.s.m. het volgende doen:

- stuur voor dinsdag 7 juni 2011 een mail naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. The Body Shop VIP party
- vertel in de mail iets over jezelf (en de gast die je mee wilt nemen) en vertel ons waarom je graag bij dit event aanwezig wilt zijn
- wil je door Karim opgemaakt worden? Motiveer dan waarom je dat wilt en stuur een fotootje mee
- zorg er natuurlijk voor dat je wel aanwezig kunt zijn op 14 juni en dat je vervoer hebt naar Amsterdam, anders heeft meedoen ook niet zoveel zin natuurlijk

Op dinsdag 7 juni 2011 zal ik de 20 gelukkige winnaressen een mailtje sturen met daarin alle details, de winnaars moeten dan wel voor 10 juni 2011 een RSVP sturen, anders gaat de uitnodiging naar iemand anders (we moeten een beetje streng zijn).

Natuurlijk kijken Wendy, Charlotte en ik er bijzonder naar uit om onze lezeressen te ontmoeten, vorige keer was dat zo enorm gezellig! We staan voor jullie klaar om adviezen te geven, producten aan te raden of om gewoon gezellig te kletsen en vragen te beantwoorden! We hebben inmiddels ook een event aangemaakt op onze Facebook pagina, check deze zeker regelmatig om op de hoogte te blijven!

Deel dit artikel
Back to top