Nagel & Handen

Nagellak met een geurtje? Revlon introduceert ze!

Misschien heb je het weleens gezien of heb je er van gehoord, tegenwoordig kun je ook nagellak kopen met een lekker geurtje. Laat je meevoeren naar tropische stranden en laat je verleiden door de heerlijke geuren van Revlon’s Scented Nail Enamel. Een leuk collectie nagellakkleuren die, zodra ze zijn opgedroogd, ruiken naar heerlijke fruitige, zoete en zomerse geuren. 

Bij het aanbrengen ruik je nog niets bijzonders, dan overheerst de echte nagellakgeur, maar eenmaal opgedroogd ruik je heel duidelijk de verschillende geuren. Deze geur blijft ook echt enorm lang aanwezig op de nagels, telkens als ik mijn handen in de buurt van mijn neus had, rook ik ze weer opnieuw, echt heel leuk & lekker!De bovenstaande afbeelding ziet er natuurlijk heerlijk uit, maar ik was vooral erg benieuwd of de nagellakjes ook inderdaad naar papaya, passievrucht en perzik zouden ruiken? En echt, het werkt! Ik heb 5 van de 8 kleuren voor jullie getest, waarbij ik natuurlijk niet alleen heb gelet op het "parfum" van de nagellak maar ook op de kleurtjes en de houdbaarheid (die prima is!).De Revlon Scented Nail Enamel is een limited edition en verkrijgbaar vanaf medio mei 2011 in de kleuren Bubblegum, Mad About Mango, Peach Smoothie, Coconut Crush, Ocean Breeze, Pretty in Papaya, Beach en Passion Fruit. Naast de kleurtjes die je hierboven ziet (met v.l.n.r. Beach, Pretty in Papaya, Peach smoothie, Mad about mango en Passion Fruit) zijn er nog 3 mooie en lekkere lakjes. Natuurlijk heb ik de lakjes ook even op de foto gezet en geswatcht, tenslotte willen we vooral zien hoe de lakjes eruit zien, de fijne fruitige geurtjes moeten jullie er toch maar even zelf bij denken maar de namen spreken natuurlijk boekdelen!

De nagellaken bevatten Revlon’s exclusieve zijdeproteïnefilter wat direct het oppervlak van je nagels egaliseert en zorgt voor een prachtig resultaat zonder blaasjes en strepen. De formule bevat daarnaast het veelvoudig gepatenteerde ‘Film Forming System’, voor een krachtige bescherming tegen het afbladderen van de nagellak en is vrij van DBP (dibutyl phtalate), tolueen en formaldehyde.

Verwen jezelf en maak alvast een uitstapje naar de zomer met Revlon’s Scented Nail Enamel. De lakjes zijn een limited edition en dus tijdelijk te koop voor een bedrag van EUR 8,95 per lakje (14,7 ml). Meer informatie over de verkooppunten van deze schattige lakjes kun je opvragen via revlon@ilmo.nl

Deel dit artikel
Back to top