Nieuws

Essence Caring Lipbalms

Essence is een van die budget drugstore merken waar je vrolijk van wordt. Naast de vele trendcollecties die verschillende malen per jaar worden geïntroduceerd is het vaste assortiment nog niet zo lang geleden ook uitgebreid met een aantal leuke productreeksen waarvan je al een groot gedeelte bij ons op de website voorbij hebt zien komen.

De Caring Lipbalms zijn niet alleen ontzettend schattig, maar ook fijn in gebruik, en enorm handig voor in je (hand)tas. De verzorgende balms zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleurvarianten die ook allemaal een andere geur hebben. De producten hebben bijzondere namen die allemaal passen bij een stemming: Hoping, dreaming, laughing en loving.Hoping is de pastel roze variant met een frisse fruitige smaak, Dreaming is een zalm/oranje lippenbalsem met de geur en smaak van druivensuiker. De lila Laughing variant heeft een zoetere perzik smaak. Tot slot is er de groen/blauwer Loving variant en ik moet jullie bekennen dat ik de smaak en geur niet echt kan definiëren. Deze lipbalm bevat trouwens een heel klein glittertje die je op de afbeeldingen nauwelijks kunt zien.
De lipbalms plakken niet op de lippen en laten vrijwel geen kleur achter. Op de afbeeldingen zien jullie het kleurverschil op mijn huid maar op m’n lippen zien eigenlijk alle kleuren er hetzelfde uit. Dat is geen nadeel, want het gaat hier om een caring lipbalm en hierbij is het ook niet direct de bedoeling dat een product kleur afgeeft. Stiekem juist wel erg handig, want op deze manier kun je ook net even smeren over het randje van je lippen zonder dat je eruit ziet als pipo de clown!
Loving, Hoping, Dreaming en Laughing

Wat mij betreft is er een klein nadeeltje aan de balms en dat is dat ik het persoonlijk niet zo prettig vind om een product uit een potje te ‘grabbelen’. Mijn nagels zijn redelijk lang waardoor in de praktijk toch wel wat trucjes moet uithalen om ervoor te zorgen dat de balm niet onder mijn nagel(s) terecht komt.

Hebben jullie de Caring Lipbalms al gezien in de winkels van het Kruidvat? Je zou toch bijna niet kunnen kiezen welke variant je zou willen hebben? Ze zijn allemaal enorm schattig, en natuurlijk ook heel belangrijk: Ze zijn zeer verzorgend! De prijzen zijn zoals we van Essence gewend zijn meer dan aantrekkelijk. Voor EUR 1,99 ben jij in bezit van een van de snoepige Caring Lipbalms!

Nieuwsgierig naar recente Beautyscene publicaties over Essence producten? Hieronder vind je ze terug:

Essence 50''s girls reloaded - trend edition juli 2011
How to: Essence Nail Fashion Stickers
Needful things: Essence mini lipgloss setjes
Essence Sun Club, review & swatches
Essence My Skin, perfect voor de jonge huid!
E
ssence: Nail art twins
Essence You Rock! Eyeshadow Palette en Pocket Brush
NOTD: Essence - You Rock! Collectie

Deel dit artikel
Back to top