Nieuws

The lady Dior palette, exclusief, bijzonder en niet in Nederland

Dior introduceert op 20 juni 2011 het bijzondere Lady Dior palette, dat exclusief te koop zal zijn bij de internationale Dior boutiques.

Jammer genoeg hebben wij in Nederland geen Dior boutique, wat dus betekent dat het palette niet in Nederland te koop zal zijn. Maar we houden de echte fans natuurlijk graag op de hoogte, kijken jullie even mee naar dit juweeltje?Het oogschaduwpalette Lady Dior dat nu uitkomt is een ode aan de legendarische Lady Dior handtas, legendarisch omdat de tas al sinds 1947 een vast onderdeel is van het assortiment van Dior. Door de jaren heen krijgt de Lady Dior tas steeds een iets ander uiterlijk, passend bij het modebeeld van die tijd.De Lady Dior tas van de lente/zomer collectie 2011 is rood met opgestikte marineblauwe stiksels, natuurlijk kunnen de zilveren Dior letters niet ontbreken, dit detail zie je ook vaak terug bij de make-up producten van Dior. 
De reclamecampagne van deze tas is prachtig, actrice Marion Cotillard ligt bevallig op een prachtige sofa met op de achtergrond duidelijk de gebouwen op het Rode plein in Moskou. Het Lady Dior palette is helaas niet in Nederland en België te koop, het palette kost EUR 90,00 en is bijvoorbeeld wel te koop in Parijs en Londen. Zoals altijd met dit soort exclusieve producten kun je ze later meestal wel via Ebay kopen, maar reken dan op een (nog) hogere prijs!

Deel dit artikel
Back to top