Inspiratie & Tutorials

Favorieten: Wendy's lente/zomer nagellakjes

Deze maand behandelen wij (Debbie, Charlotte en natuurlijk ondergetekende) allemaal een ander onderdeel van de Beautyscene favorieten die wij gaan toelichten. Mijn onderdeel is.. tja hoe kan het ook bijna anders? Nagellak! Ik moet bekennen dat ik de maand een klein beetje heb uitgerekt, want soms zijn bepaalde lakjes al eerder bij ons voorbij gekomen, maar liggen dan natuurlijk later in de (web)winkels.

Opvallend is mijn kleurkeuze van de afgelopen maand. Op de afbeeldingen hieronder zie je een selectie aan groene, blauwe, oranje en gele lakjes voorbij komen. Dit zijn de lakjes die ik de afgelopen periode vaak gedragen heb, maar ook lakjes die ik net even boven alle andere nagellakvarianten vind uitsteken. Je ziet slechts een roze nagellakje voorbij komen (wel een hele mooie!) en geen grijs, paars, bruin en rood. Waarschijnlijk vind ik dat in mijn onderbewustzijn toch meer kleurtjes die bij de koudere maanden van het jaar passen.Op de eerste afbeelding heb ik een verzameling gemaakt van mijn favoriete groene nagellakken van de afgelopen maand(en). Je kunt trouwens in bijna alle gevallen even op de naam van het lakje klikken om het bijbehorende artikel even te bekijken. Van links naar rechts zie je allereerst de Essence You Rock - King of Mints. De MAC Misschievous Mint is onderdeel van de Quite Cute collectie is in totaal drie nagellakjes bevat. Essie Da Bush uit de Resort collectie 2011 is misschien wel mijn favoriete lakje van dit moment en Sephora by OPI Caught With My Khakis Down is prachtig, maar helaas USA only.Oranje nagellakjes doen het eigenlijk altijd goed aan het begin van de zomer. Oranjetinten zorgen er veelal voor dat je handen minder bleek lijken en daarnaast geeft het een lekker zomers gevoel. Op de afbeeldingen zie je de Hopscotch kindernagellak in de kleur Peter Peter Pumpkin Eater en de Zoya Tanzy uit de bijzondere Sunshine collectie. Misa introduceerde nog niet zo lang geleden de leuke paradise Shore collectie waarvan Endless keys een onderdeel is, en de Herôme Morocco collectie bevat een aantal prachtige lakjes waarvan Marrakech toch wel een van de hoogtepunten is. Tot slot zie je ook nog een verdwaald roze lakje van Color Club genaamd Yum Gum. Dit lakje is niet alleen lekker barbie roze van kleur maar ruikt ook nog eens erg lekker.Blauw doet het momenteel ook erg goed. Ik ben absoluut straalverliefd op het Essence Nailart Twins Duo genaamd Chuck & Blair. Ik draag de combinatie enorm vaak op mijn teennagels. De midden blauwe Otherwordly nagellak is onderdeel van de Color Club Starry Temptress collectie, een collectie vol glitters! De Zoya Mod Matte collectie is ook geweldig! Deze collectie bevat drie nagellakjes in neon tinten met allemaal een semi matte finish. De microglitter maakt Phoebe tot een zomerse must-have! De Green Envy (stiekem toch wel blauw) nagellak uit de Koh Brights collectie. Deze collectie bevat trouwens in totaal vijf nagellakjes die eigenlijk allemaal wonderschoon zijn, maar ja, je moet keuzes maken nietwaar?
Tot slot ontkomen we natuurlijk niet aan de gele nagellaktrend die stiekem toch wel een beetje het leven is geschonken door de aankondiging van de Chanel Mimosa nagellak. Eerlijk is eerlijk: Ik moet echt in de stemming zijn voor gele nagellak en combineren is niet altijd makkelijk, maar speciaal is het zeker! Op de afbeelding zie je mijn twee favoriete gele nagellakjes. Allereerst de Chanel Mimosa die de alom bekende beroemde Chanel shimmer bevat. Daarnaast staat de SpaRitual Enlightened Soul nagellak die afkomstig is uit de prachtige Truth collectie. Ben je op zoek naar een gele nagellakvariant die jouw handen niet bleker maakt, dan is de SpaRitual variant jouw beste vriend!
Ik ben natuurlijk uitermate benieuwd welke jullie kleurtjes momenteel tot jullie favorieten behoren? Draag jij net zoals ik ook veel blauwe, groene en oranje nagellakjes? Of grijp je sneller naar een andere kleur? Laat het ons hieronder even weten!

Deel dit artikel
Back to top