Inspiratie & Tutorials

MAC Trends AW 2011 met Terry Barber & Elke Willemen

Vorige week dinsdag was ik te gast bij MAC, tijdens hun trendpresentatie die werd gehouden in het Machinegebouw op het Westergasterrein in Amsterdam. Speciale gast was Terry Barber, director make-up artistry van MAC UK en chef de cabine bij heel wat prachtige shows tijdens o.a. London Fashion Week. Bij de presentatie liet Terry ons zien welke trends we gaan zien in de makeup van deze herfst/winter. In dit artikel hebben jullie al een kijkje kunnen nemen hoe het er achter de schermen aan toe ging, maar nu zien jullie ook een deel van deze presentatie zelf.

Samen met Elke Willemen, senior make-up artist van MAC Benelux laat hij op het onderstaande filmpje zien hoe hij de "Disco-tech" look maakt bij zijn model, Elke gebruikt haar skills voor de "Modernist" look. Tussendoor vertelt Terry ook nog wat interessante dingen, o.a. ook over Dita von Teese, één van de prominenten waar hij regelmatig mee werkt.



Binnenkort volgt ook het volgende fimpje, met daarin de andere 2 grote trends : "amber gris" en "tough love". Natuurlijk ga ik jullie in de loop van de tijd ook precies uitleggen hoe je zelf thuis zo''n look kunt creeëren, maar laten we eerst de zomer maar eens een beetje doorkomen! Tenslotte zijn we vast nog niet helemaal klaar voor een herfstmake-up!

Deel dit artikel
Back to top