Nieuws

Tussendoortje: NOTD - Galahad (a-england)

De volledige collectie van a-england bevat momenteel vijftien verschillende kleuren nagellak. Daarnaast vind je een top coat en een base coat in het assortiment. Het grootste gedeelte van de collectie die je momenteel terug vindt op de website is onderdeel van de Mythicals collectie. Deze is gebaseerd op de volledige King Arthur legende.

Vandaag draag ik de Galahad nagellak, onderdeel van de Mythicals   collectie. Galahad was een van de ridders van de ronde tafel van Koning Arthur, volgens de legende was hij de zoon van Sir Lancelot. Galahad stond bekend om zijn geestelijke zuiverheid, zijn kinderlijke onschuld en zijn innerlijke goedheid. Eigenlijk past deze omschrijving prima bij de nagellak, de kleur is inderdaad helder en kan het beste omschreven worden als midden blauwe crème nagellak met een vleugje azuur, heel sereen en onzettend mooi.De nagellak geeft een zeer goede dekking in slechts een laagje en de houdbaarheid is uitermate goed, je kunt de a-england varianten probleemloos vier dagen dragen zonder top coat. Draag wel altijd een base coat, want vooral blauwe en groene nagellakjes trekken snel in het nageloppervlak waardoor je last kunt krijgen van nagelverkleuringen.

Je kunt Mythicals nagellakken (£9,00 per stuk) van a-england bestellen in de mooie webwinkel (verzenden naar Nederland is geen enkel probleem). Betalen kan met paypal en tot en met 1 juli 2011 betaal je geen verzendkosten!

Deel dit artikel
Back to top