Reviews

Voetverzorging: Verwenproducten van Time4beauty !

Time4beauty is een webwinkel die zich heeft gespecialiseerd in het selecteren van prachtige en exclusieve bodyproducten die worden ingevoerd vanuit verschillende plaatsen over de wereld. Eigenlijk geef ik met deze zin direct het bijzondere gevoel weer dat ik bij Time4beauty krijg. Eigenlijk is ieder product dat zij verkopen uniek.

Voetverzorgingsproducten zijn er in alle soorten en maten, maar recentelijk heb ik wel een combinatie gevonden die al mijn zintuigen prikkelt en waarbij het bijzondere gevoel hoogtij viert. De combinatie is namelijk voor een deel afkomstig vanuit Hawaii en het andere deel is geproduceerd op Bali. En dat allemaal in mijn badkamer aan de Hollandse kust!Ola Hawaii maakt gebruik van natuurlijke en biologische ingredienten die al duizenden jaren worden gebruikt om te ontgiften, te zuiveren, te verjongen en de huid te voeden. Deze ingredienten zijn onder andere vitaminerijke groenten, bloemen, hydraterende olie, mineraliserende zee-elementen en nog veel meer.

Het Foot Mask (EUR 18,00 - 285 ml) neemt je voeten direct mee richting tropische sferen. Qua structuur doet het masker mij een beetje denken aan de verse gepureerde maskertjes van Lush, en de geur: die is heerlijk, een tikkeltje aards met een vleugje zeewier, lemongrass en mint.Smeer je voeten in met een dun laagje masker. Voor een meer intensieve werking kun je jouw voeten in even inpakken, maar ook zonder warmte doet dit masker zijn werk. Na zo''n 15 minuten wordt het masker een beetje hard (niet wanneer je jouw voeten inpakt) en is het tijd om het masker met lauw/warm water te verwijderen. Mijn voeten zijn na dit voetenmasker ultiem zacht en kunnen de wereld weer aan!

Wil jij je voeten extra verwennen, kies dan naast het masker ook voor de Ola Hawaii Foot Scrub (EUR 19,95 - 285 ml). Deze unieke zuiverende scrub bevat natuurlijk zeezout en vulkanische puimsteen, gecombineerd met organische gember en wasabi om te stimuleren en te zuiveren. Ook deze scrub heeft een fantastische geur die minder mint bevat in vergelijking tot het Foot Mask, meer lemon met een ginger bite!
Mix de scrub met een klein beetje lauw water en maak ronddraaiende bewegingen met twee handen vanaf de hiel richting tenen. De scrub is gemiddeld grof qua structuur, dus ook geschikt voor dames en heren die echt wel even een stevige scrub kunnen gebruiken. Na het scrubben spoel je jouw voeten even af met lauw /warm water en smeert ze vervolgens in met een lekkere rijke voetencreme.

Als ultieme afsluiting van een avondje voeten-pamperen kies ik voor de Akhassa lemongrass Foot Cream (EUR 16,00 - 75 ml) uit Bali. De Rituals Hand- en voetverzorgings collectie van Akhassa bevat een aantal essentiele ingredienten die we in alle producten terugvinden: jasmijn, citroengras, pepermunt en gember.
Dit is een zeer intensief voedende voetencreme met Shea Butter dat ervoor zorgt dat mijn voeten heerlijk zacht worden en blijven!, terwijl de tintelende sensatie van citroengras mijn zintuigen op scherp zet, lekker verfrissend! De creme heeft een stevige en romige structuur die je even een paar minuten moet laten intrekken. Eenmaal ingetrokken verzeker ik je de zachtste voetjes die jij je maar kunt voorstellen.

Je kunt de bovenstaande producten zeer goed in combinatie gebruiken, maar los van elkaar werken ze natuurlijk ook uitstekend. Ben jij toe aan een klein beetje extra aandacht voor jezelf en zoek je echt bijzondere voetverzorgingsproducten? Ben je dol op producten met een verhaal? Dan ben je bij de Belgische webshop Time4Beauty aan het juist adres.

Time4beauty verzend via de pakketpost naar Nederlandse adressen (EUR 7,50 per bestelling), uiteraard ook naar Belgische adressen! Betalen kan via een bankoverschrijving. Wil je meer weten over de producten of wil je advies over een product dat het beste bij jouw wensen past? Het kundige Time4Beauty team helpt je graag verder.

Deel dit artikel
Back to top