Inspiratie & Tutorials

Beautyscene TV aflevering 2

Vandaag is het tijd voor de tweede aflevering van BeautysceneTV, nog steeds niet te zien op de "echte" televisie maar natuurlijk wel op ons YouTube kanaal! In deze aflevering komen de belevenissen van alle drie de redactrices voorbij en krijgen jullie een klein kijkje achter de schermen. Kijken jullie weer even mee?



In de video zien jullie Wendy die fijne nagellakjes binnenkrijgt van Pure Beauty Boutique, daarover later meer, en natuurlijk heeft ze jullie ook de prachtige MISA lakjes al laten zien in dit artikel. Ook ging Wendy nog naar de bloggerspresentatie bij MAC, daarna ging ze heerlijk aan de sushi met collega-redactrice Charlotte en collega bloggers Mascha & Cynthia.

Hoofdredactrice Debbie was afgelopen zaterdag al vroeg in Rotterdam om samen met lezeres Jeanine een MAC Technique workshop bij te wonen. Natuurlijk zullen jullie hier zeker nog uitgebreid over horen. Charlotte was diezelfde dag aanwezig op de Etos strandboot, daarover hebben jullie hier al kunnen lezen.

We gaan ons best doen om ook in aflevering 3 weer veel leuke dingen te laten zien, als jullie suggesties hebben, laat het ons zeker weten! Wil je geen aflevering missen? Zorg dan dat je abonnee bent van ons Beautyscene YouTube kanaal!

Bekijk ook:

- BeautysceneTV aflevering 1

Deel dit artikel
Back to top