Reviews

Favorieten: Charlotte's Huidverzorging

Afgelopen week zagen jullie al de favoriete MAC-producten van Debbie voorbij komen en liet Wendy haar favoriete lakjes voor dit seizoen zien. Ik gooi het over een andere boeg en vertel jullie wat mijn favoriete huidverzorgings-producten van dit moment zijn.

Een goede huidverzorging vind ik ontzettend belangrijk, dus het is een beauty-aspect waar ik erg veel mee bezig ben. Het zal jullie misschien ook niet verbazen dat er een aantal luxe producten tussen mijn favorieten zitten! Ik ben dol op fijne budget-items, maar als het op huidverzorging aankomt ben ik al snel geneigd om iets meer geld uit te geven. Toch zijn er ook meer dan genoeg betaalbare producten van goede kwaliteit te vinden, dus die zitten er dan ook zeker tussen.



Essence My Skin Soft Cleansing Gel EUR 1,99
Dit product hebben jullie al eerder voorbij zien komen op Beautyscene en toen zei ik al dat dit waarschijnlijk een grote favoriet zou worden. Dat is hij inmiddels zeker! Ik ben dol op de geur (limoen en komkommer!), maar ook de werking is erg prettig. Deze licht schuimende facewash reinigt mijn huid grondig, maar droogt niet uit. Bovendien heeft dit product een zeer budget-vriendelijk prijskaartje!

L''Oréal Perfect Clean Verzachtende Reinigingscrème EUR 8,99
Ook dit product zal jullie niet helemaal onbekend zijn, want ook over deze facewash heb ik eerder een review geschreven. Inmiddels heeft hij een vaste plek in de douche gekregen en ik gebruik hem iedere ochtend. Ik moet er wel bij zeggen dat ik hem niet altijd in combinatie met de CleanPod gebruik (te veel scrubben is natuurlijk ook niet goed), maar ook zonder die leuke gadget is het een fijn product.

MAC Cleanse Off Oil EUR 23,00
We weten allemaal wel dat MAC fijne make-upproducten heeft, maar wisten jullie ook dat MAC ook fijne huidverzorging in het assortiment heeft? Ruim anderhalf jaar geleden ontdekte ik MAC''s Cleanse Off Oil, een fijn product om make-up te verwijderen. Ik gebruik dit product elke avond voordat ik mijn facewash gebruik en mijn huid wordt perfect gereinigd. Laat je niet afschrikken door het feit dat het een olie is, want hij laat absoluut geen vet laagje achter!

Clarins Gentle Exfoliator EUR 31,50
Dit is geen reinigingsproduct, maar een soort vloeibare scrub! Deze lotion bevat AHA''s (alpha hydroxy zuren) die er voor zorgen dat dode huidcellen als het ware losgeweekt worden. Aangezien het dezelfde functie heeft als een scrub met korrels gebruik ik deze zo''n twee keer per week en mijn huid wordt er ontzettend blij van. Als ik deze ''s avonds heb gebruikt word ik de volgende ochtend wakker met een heerlijk stralende gezonde huid! Dit product is overigens ook zeer geschikt voor dames met een gevoelige huid, aangezien dit type product een stuk milder is dan een ''echte'' scrub.



Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15 EUR 54,00
Ik wissen mijn dagcrèmes vaak af, maar tegewoordig maakt deze crème een vast deel uit van mijn routine. Eerder konden jullie al reviews lezen over deze crème en ik kan me daar alleen maar bij aansluiten. Dit is een heerlijke lichte dagcrème die de huid gedurende de dag goed voedt, voorzien is van SPF 15 en daarnaast heerlijk naar komkommer ruikt. Mijn huid is op dit moment gemengd tot droog en deze crème past daar perfect bij!

La Roche-Posay Effaclar K EUR 13,50
Ook dit is een product dat ik al tijden trouw gebruik (er zijn inmiddels al meerdere tubes doorheen gegaan). Dit product is voor mij hèt ultieme wondermiddel tegen acné! Hij zorgt er voor dat de huid zich sneller vernieuwt, waardoor puistjes en andere onzuiverheden sneller wegtrekken. Deze crème gebruik ik zelf voornamelijk als nachtcrème, maar hij kan ook als dagcrème gebruikt worden.



Kiehl''s Midnight Recovery Concentrate EUR 39,00
Ook dit product heft Debbie ooit eens voorbij laten komen in een eerder artikel. Dit nachtserum is op oliebasis en geeft de huid een geweldige oppepper! Ik gebruik ''m elke avond onder La Roche-Posay Effaclar K en ik merk absoluut verschil. Mijn huid ziet er sinds ik dit product gebruik gezond en stralend uit en bovendien zorgt dit product er ook voor dat mijn huid een stuk sneller herstelt. Laat je wederom niet afschrikken door de olie, want ook dit product is vrij licht en verstopt de poriën niet.

The Body Shop Vitamin E Moisture Serum EUR 15,00
Wederom een product dat ik inmiddels al weer jaren gebruik. Dit serum werd mij ooit aangeraden toen ik een jaar of 17 was en sindsdien zijn er al heel wat flesjes van dit fijne product doorheen gegaan. Dit serum gebruik ik onder mijn dagcrème en zorgt ervoor dat mijn huid goed gehydrateerd wordt zonder het vet te maken. Dit is mijn ''wondermiddel'' en een aanrader voor dames met een vochtarme huid.

Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher EUR 78,00
Dit serum wissel ik regelmatig af met het Vitamin E Moisture Serum. Vooral als mijn huid wat onrustig is gebruik ik graag dit product, want het zorgt ervoor dat puistjes sneller weggaan en dat mijn teint wat egaler overkomt. Doordat het serum op basis van siliconen is zorgt het er bovendien voor dat mijn poriën optisch kleiner lijken en dat mijn make-up langer blijft zitten. Ideaal toch?

Zoals jullie wel kunnen zien ben ik dol op huidverzorging en met name serums vind ik geweldig. Dit zijn stuk voor stuk aanraders wat mij betreft! Natuurlijk is het altijd leuk om nieuwe producten te ontdekken, dus ik ben erg benieuwd naar jullie favoriete huidverzorgings-producten. Laat jouw favoriet achter bij de comments!

Deel dit artikel
Back to top