Reviews

H2O plus testpanel en... binnenkort een winactie!

De producten uit de H2O Plus Sea Pure lijn geven de huid een natuurlijke hydratatie, verhogen de weerstand en stimuleren de huid zonder de poriën te verstoppen. De producten zijn gecertificeerd door de Natural Products Association (NPA) en bevatten minimaal 96% natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn er geen sulfaten, parabenen, synthetische geuren, petrochemie en ftalaten in de formules verwerkt.

Anita, Femke en Marlies hebben speciaal voor ons een drietal producten uit deze bijzondere lijn getest en vandaag kan ik jullie de resultaten presenteren. Natuurlijk neem ik ook mijn eigen ervaringen met de producten op in dit verslag.




Anita - 31 jaar (vochtarme en zeer gevoelige huid)


De meeste gezichtscrème ‘s doen vrij weinig voor mijn huid en gedurende de dag heb ik vaak het gevoel alsof ik mijn gezicht opnieuw moet insmeren. De producten ruiken stuk voor stuk heerlijk fris naar citrusvruchten. De Perfecting Eye cream is licht romig van textuur en trekt snel in mijn huid. Mijn oogcontouren voelden gevoed en gehydrateerd aan gedurende de hele dag en nacht. Ik bracht de crème 1x in de ochtend aan en 1x in de avond. De fijne lijntjes die ik had rond mijn ogen werden zelfs wat minder. Altijd fijn!

De Hydrating lotion met SPF 20 is ook licht van textuur en verdwijnt snel in mijn huid. Ik heb niet het gevoel dat ik gedurende de dag mijn gezicht opnieuw moet insmeren en als pluspunt bevat de lotion ook nog eens SPF 20 en is perfect voor onder mijn foundation. Je hebt van dit product maar 1 pompje nodig voor het hele gezicht.

De Deep Moisture cream is ideaal als nachtcrème voor in de zomer maar zou ook goed te gebruiken zijn als dagcrème voor in de winter. Het is heerlijk vol en romig maar trekt verbazingwekkend snel in mijn huid. Het laat geen vettig laagje achter, wat ik erg fijn vond. Mijn huid bleef gehydrateerd en zacht aanvoelen tot in de ochtend. Precies wat mijn huid nodig heeft.

Al met al ben ik erg tevreden met de producten die ik mocht uittesten. Mijn huid knapte er enorm van op, voelde zacht aan en zag er frisser en gezonder uit. Ook bleef mijn huid gehydrateerd en gevoed aanvoelen en de fijne lijntjes werden minder zichtbaar. Ik zal de producten zeker blijven gebruiken. Mijn huid is Beautyscene.nl en H2O Plus erg dankbaar!




Femke - 29 jaar (droge huid)


Mijn huid is droog en vooral op mijn wangen zie je zelfs schilfertjes, zeker met make- up op. Veel merken verdraag ik niet, zoals Nivea, Garnier, Biotherm en Clarins. Er zijn merken (Clinique en Avene) die mijn huid wel tolereert, maar een extra alternatief is altijd leuk en handig!

De Perfecting Eye cream zit in een minipotje van 15 ml, met een schroefdeksel. Zelf ben ik meer een fan van een pompflacon of tubetje. Dit vind ik hygiënischer en praktischer in gebruik. Ik gebruik een spateltje om het product uit het potje te halen. De crème voelt fijn aan op de huid! Lekker zacht, het trekt snel in, het prikt niet en de geur is lekker neutraal. Ik heb het idee dat het product goed zijn werk doet! De huid rond mijn ogen vertoont minder kleine droogtelijntjes en ziet er gevoed uit. Ik heb dit product zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruikt.

De Hydrating lotion met SPF 20 zit in een pompflacon van 50 ml en ik heb deze mijn normale dagcrème laten vervangen. Deze manier van verpakken heeft persoonlijk mijn voorkeur, het is hygiënisch en makkelijk in gebruik. Ook dit product trekt snel in, laat je huid heerlijk zacht voelen, is neutraal van geur en ver na de lunch begint mijn huid pas een beetje te glimmen. Dit is prima op te lossen met een los poedertje of een ‘blotting paper’. Dat dit product SPF 20 bevat is voor mij ook een plus!

De Deep Moisture cream zit in een potje van 50ml. Ik heb de eerste dagen dit product ook overdag op de droogste plekken van mijn gezicht gebruikt, maar ik vond de crème uiteindelijk toch te vet voor overdag en met de dagcrème alleen had ik al het gevoel dat het voedend/hydraterend genoeg was. Deze crème heb ik dus de laatste 1,5 week alleen als nachtcrème gebruikt. Ik heb de laatste 3 dagen veel pukkeltjes op mijn kin en wat rode vlekjes op de zijkant van mijn gezicht en dat heb ik normaal niet. Ik weet niet of het door het product komt, want normaal reageert mijn huid gelijk op iets wat irriteert. Overigens werd ik ‘s ochtends ook wakker met een behoorlijk glimmend hoofd. Waarschijnlijk is deze crème net even te zwaar voor mij. Al met al ziet mijn huid er wel goed gevoed en gehydrateerd uit en voelt heerlijk zacht.
De oog crème en de ‘Hydrating Lotion, SPF20’ spreken me het meeste aan, de ‘deep moisture cream’ niet zo.




Marlies - 33 jaar


De producten hebben een fantastische geur! Ik waande me direct op een tropisch eiland met citroen- en limoenbomen om me heen. Geweldig, ik had gelijk het gevoel dat mijn huid goed wakker was. De Hydrating lotion met SPF 20 is een lichte crème in een pompflesje. De verpakking vind ik echt een pluspunt. Een pompje is altijd lekker hygiënisch. In eerste instantie gebruikte ik een heel pompje per keer, maar ik merkte dat dat teveel was. Ik ben dus nog minder gaan gebruiken en nu is het precies goed. Ik denk dat ik niet eens een half pompje gebruik elke ochtend. De lotion is dus ook nog eens ontzettend zuinig in gebruik. Wat ook een voordeel is, is de zonprotectie die erin zit. De lotion beloofd tekenen van ouder worden tegen te gaan, maar daar heb ik eerlijk gezegd niet veel van gemerkt. Wat ik wel merkte is dat de lotion goed hydrateert. Ik had halverwege de dag nog steeds het idee dat ik niet hoefde bij te smeren, iets wat ik wel regelmatig bij andere crèmes heb.

De Perfecting Eye cream is een crème waar ik echt heel erg blij van word. Ik heb zeer zeker het idee dat de donkere wallen onder mijn ogen lichter geworden zijn, iets wat me echt gelukkig maakt. Helaas zit de crème in een potje, zodat je altijd met je vingers in de crème moet. Ik ben geen spateltjesmens, dus de bacteriën vieren een feestje in mijn potjes na een tijdje. Toch ben ik over deze crème zeer tevreden, de verpakking is eigenlijk het enige minpunt wat ik bedenken kan.

Tot slot de Deep Moisture cream. Deze crème kan volgens de bijsluiter zowel als dag- als nachtcrème gebruikt worden. Omdat ik de lotion al overdag gebruikte heb ik deze crème alleen ’s nachts gebruikt. Ook deze crème heeft weer diezelfde heerlijke geur. Deze crème is heerlijk voedend en rijker dan de lotion. Ook bij deze crème heb ik niet veel gemerkt van het tegengaan van ouderdomsverschijnselen, maar wel heb ik het gevoel dat ’s morgens als ik wakker word mijn huid heerlijk gehydrateerd en gevoed is. Beautyscene en H2O Plus: ontzettend bedankt voor deze geweldige kans!



Wendy - 36 jaar (vochtarme huid)

Natuurlijk heb ik net zoals de dames van dit testpanel ook de bovenstaande producten getest en kan niet anders dan melden dat ik zeer tevreden ben over de fijne werking. De geuren zijn inderdaad fris (ik ben dol op citrus geuren dus dat was een schot in de roos) en de producten zijn prettig in gebruik.

De Hydrating lotion met SPF 20 is voor mijn vooral geschikt tijdens de warmere dagen van het jaar, wanneer een regulier product too much is. De flacon is hygiënisch en de tructuur is lekker licht en trekt snel in de huid. De Perfecting Eye cream vond ik absoluut geweldig. Dit product is licht maar qua werking echt een zwaargewicht. Ik ben redelijk veeleisend wat betreft een oog crème (donkere kringen, beginnende lijntjes en moet lekker verfrissend zijn gedurende de vroege ochtenduren) en eigenlijk deed dit product alles waardoor je door mij als geweldig wordt bestempeld. Klein minpuntje is zoals de dames hierboven ook aangeven de verpakking, maar daar is met gemak overheen te stappen. Mijn huid heeft een product nodig dat net iets vetter en voller is dan de meeste prodcten en het is voor mijn vochtarme huid prettig wanneer een product hydrateerd en ervoor zorgt dat mijn huid niet trekkerig aanvoelt. De Deep Moisture cream doet dit allemaal. Ik kan mij voorstellen dat wanneer je een vettere of normale huid hebt deze creme misschien wat aan de rijke kant is, maar voor diegenen is de Hydrating lotion SPF 20 een uitkomst.

Tot slot heb ik zelf ook nog de fijne Gentle Refining Polish, Creamy Facial Cleanser en de Renewing Prep Tonic getest en ben ook over deze producten absoluut enthousiast. Vooral de Tonic is heerlijk en ruikt net zoals de overige producten uit deze lijn enorm fris en opliftend en bevorderd daarnaast de opname van je dag en nachtverzorging. Ook dit product heb ik net zoals de Perfecting Eye cream toegevoegd aan mijn routineproducten. De Gentle Refining Polish vervaagt fijne lijntjes en stimuleert cel vernieuwing en is uitermate zacht, dus ook zeer geschikt voor dames en heren met een gevoelige huid. Ik heb de Polish twee keer per week gebruikt de afgelopen periode met als resultaat een zeer zachte en gehydrateerde huid.



Links: Creamy Facial Cleanser  - Rechts: Gentle Refining Polish
 

Samenvattend kunnen we concluderen dat we het H2O Plus testpanel als zeer succesvol kunnen bestempelen. Toen ik nog niet zo heel lang geleden de presentatie van de mooie Sea Pure lijn bijwoonde had ik eigenlijk direct het gevoel dat deze lijn van dit natuurlijke merk wel eens een hit zou kunnen worden. Dit komt vooral omdat de Sea Pure lijn niet alleen hydrateert en een wapen is tegen beginnende lijntjes en huidveroudering maar ook omdat de lijn vrijwel geschikt is voor ieder huidtype.

Ik heb trouwens goed nieuws voor iedereen die nu denkt: Dat wil ik ook proberen! Want binnenkort mogen we namens H2O Pure een pakketje weggeven met producten uit de Sea Pure lijn. Benieuwd? Houd dan vooral onze website in de gaten! De volledige Sea Pure collectie is in Nederland verkrijgbaar bij ICI Paris XL, maar ook bij de H2O plus webwinkel.

Ik wil Femke, Anita en Marlies enorm bedanken voor het deelnemen aan dit testpanel. Vind je het ook leuk om een keertje in de huid te stappen van beautyredactrice? Wij organiseren regelmatig testpanels, dus bekijk regelmatig onze aankondigingen!

Deel dit artikel
Back to top