Nagel & Handen

China Glaze Crackle Metals - review & swatches

Hebben jullie het artikel gelezen waarin Wendy ons liet weten dat China Glaze met een Crackle metals collectie zou komen? Dat was nog maar een paar dagen geleden en nu kan ik jullie al swatches laten zien, natuurlijk met een korte review. Kijken jullie even mee naar de combinatie''s die ik heb bedacht?Evenals Wendy ben ik inmiddels een beetje "crackle-moe", merken die nu nog met crackle-lakjes komen lopen natuurlijk een beetje achter de feiten aan, tenslotte is het niets nieuws meer. Maar tot mijn verbazing doet China Glaze het toch net even anders dan anders en dat pakt echt goed uit. Laten we eerst even kijken naar de nieuwe Crackle metals van China Glaze:
Links : Tarnished gold en rechts : Cracked medaillon


Links : Haute metal en rechts : Latticed lilac


Links : Platinum pieces en rechts : Oxidized aqua

Om de kleuren aan jullie te laten zien moest ik natuurlijk zelf een aantal basiskleuren uitzoeken, tenslotte fungeren de Crackle metals slechts als topcoat. Dat was eigenlijk best lastig, want je kunt er natuurlijk enorm veel kanten mee op, je zoekt de combinatie die je zelf het leukste vind. Maar goed, ik heb er twee lakjes van Essie en een lakje van MAC voor gebruikt.

Kijk even naar de combinatie''s die ik heb gemaakt en wat voor resultaat dat heeft opgeleverd, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Het zorgt in elk geval voor een aantal aparte combinatie''s! Ik vind de Crackle metals lakjes echt erg leuk, ook al ben ik geen echte crackle fan. Doordat ze er glitterig uitzien geven ze een combinatie echt wat extra''s, in tegenstelling tot "gewone" matte crackle topcoats, die maken zelf een prachtig glitterlakje minder leuk en dat is echt jammer. Deze China Glaze crackle metals doen mij in elk geval erg denken aan de Silver Shatter van OPI, sterker nog....Platinum pieces is eigenlijk gewoon een dupe.

Op de eerste foto, met de oudroze Haute Metal ziet de "crackle" er een beetje hobbelig uit, dat klopt ook wel omdat dat lakje net iets dikker was geworden. Let er dan ook goed op dat je Crackle lakjes altijd heel goed dichtdraait, ik heb weleens een flesje een nachtje open laten staan (nou ja, niet goed dichtgedraaid) en het lakje kon echt direct de prullenbak in. Crackle lakjes vervliegen nog veel sneller dan "normale" lakjes.

Binnenkort zullen jullie de China Glaze Crackle metals collectie ook kunnen vinden bij één van onze favoriete Nederlandse webshops www.nailpolishfashion.nl (de prijs zal waarschijnlijk EUR 6,25 per stuk zijn), maar we moeten nog even geduld hebben omdat de collectie pas half juli 2011 wordt verwacht. Wellicht kun je de collectie eerder vinden bij een buitenlandse webshop zoals www.transdesign.com, maar ook daar kun je ze momenteel nog niet vinden.

?>
Deel dit artikel
Back to top