Nagel & Handen

Nieuwsgierig naar de winnaars van de Herome win-actie?

Een tijd geleden, toen Beautyscene nog Lushious Beauty was, hebben we een waanzinnige win-actie gehouden waarbij je o.a. een complete W.I.C. by Herome collectie kon winnen. Inmiddels is de winnaar bekend geworden en zijn de prijzen verstuurd naar de winnaars, zijn jullie ook zo benieuwd naar de ingezonden creatie''s? Kijk dan zeker even verder....

Om maar direct met de deur in huis te vallen, de hoofdprijs is helaas niet gevallen bij "onze" inzendingen. Onze zus "Girlscene" heeft de winnares Jane geleverd, in dit artikel kunnen jullie daar van alles over lezen. Gefeliciteerd, Jane, jouw creatie was ook prachtig! Maar toch hadden we een aantal hele mooie inzendingen en we hebben toch ook 5 dames heel gelukkig mogen maken met een mooi Herome Graffitit Nail pakket. Laten we eerst de top 10 bekijken:

Sanne & Hilde met als inspiratie o.a. Brussel, Rome en Kuala LumpurLaura liet zich inspireren door de prachtige gebouwen die ze zag in RomeMirte liet zich inspireren door Celebration, het stadje in Florida dat zo nauw betrokken is bij DisneyWorldMaya en haar vriendin Alison lieten zich inspireren door Las Vegas, de gokstad bij uitstekKarin liet zich inspireren door de typische Aboriginal motieven van de oorspronkelijke bewonders van AustraliëSabine vond haar inspiratie in de stad Venetië, ze was trouwens niet de enige, deze stad zagen we veel vaker voorbij komen.Imke liet zich inspireren door Delft, om precies te zijn het bekende Delfts blauwe aardewerk, wat schattig!Sanne koos Moskou als inspiratiebron, ook al zo''n prachtige kleurrijke stad!Zuid-Afrika, met haar kleurrijke steden was de inspiratie voor AnnemaRuth koos, ondanks de lente/zomer van dit moment toch voor de provincie Alaska, ze zorgt voor een prachtig plaatje!Wat een creatieve inzendingen hebben jullie gemaakt, onze complimenten! Dit is dus slechts een selectie van de inzendingen, want we kregen maar liefst meer dan 100 inzendingen. Jammer genoeg toch ook best een aantal waarbij de foto''s erg onduidelijk waren, dat vind ik echt spijtig want daardoor kun je de (misschien wel prachtige) creatie niet goed zien.

Toch wil ik alle inzenders heel erg bedanken voor het meedoen, het was erg leuk om alle mooie dingen te zien! De 5 winnaars zijn uiteindelijk Laura, Karin, Hilde, Imke en Maya geworden, zij hebben hun prijs inmiddels van Herome ontvangen.

Hebben jullie over een tijdje opnieuw zin in zo''n lekkere creatieve win-actie? Misschien dit keer wel met make-up? Laat het ons weten!

Deel dit artikel
Back to top