Nieuws

Join MAC & Lady Gaga for the VIVA GLAM movement!

Hoe stoer zou het zijn als jouw foto wordt gebruikt voor een outfit van Lady Gaga? Behoorlijk stoer natuurlijk en nu kan die "droom" ook nog werkelijkheid worden! Voor Lady Gaga''s & MAC''s Viva Glam movement gaat de fashionstylist  & beste vriend van Lady Gaga, Nicola Formichetti, een couturestuk maken met daarop de foto''s verschillende gelukkige deelnemers en daar kan jij ook toe behoren! Doe dus snel mee! 



Gaga houdt wel van een beetje Glam en kleedt zich altijd bijzonder extravagant, toch zal dit "draagbare" kunstwerk het meest bijzondere en mooiste stuk zijn wat ze ooit zal dragen, juist omdat het wordt samengesteld door mensen die MAC VIVA GLAM een warm hart toedragen. Momenteel is de MAC & Lady Gaga VIVA GLAM movement druk doende om zoveel mogelijk deelnemers bij elkaar te krijgen en des te meer jij de MAC VIVA GLAM boodschap verspreid, des te meer kans heb jij om ook echt op het kunstwerk terecht te komen.



Meld je dus aan via Vivaglam.com en upload daar jouw foto, het is daarna de bedoeling dat je de boodschap zoveel mogelijk verspreid over het internet, bijvoorbeeld via Twitter of Facebook. Natuurlijk doe ik ook zo goed mogelijk mijn best om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen, want des te meer mensen er bewust zijn van de gevaren van onveilig vrijen en de ziekte HIV/AIDS des te beter het is.

Natuurlijk kunnen jullie nog meer doen dan alleen een foto uploaden, volgende keer als je bij een MAC counter bent, zorg dan dat je een MAC VIVA GLAM lipstick of lipgloss koopt. De opbrengst van elke verkochte MAC Viva Glam lipstick komt in zijn geheel ten goed aan het MAC AIDS fund!

Heb je nog inspiratie nodig? Check dan onderstaande MAC Viva Glam producten eens even.....

Deel dit artikel
Back to top