Nagel & Handen

Nagellakjes van Inglot, een echte aanrader!

De echte make-up fans is het natuurlijk niet ontgaan, Nederland is een nieuw make-up merk rijker. Charlotte heeft jullie er in dit eerdere artikel al over geïnformeerd, in Amsterdam vind je nu een geweldige winkel van Inglot en daar verkopen ze o.a. heel veel nagellakjes. Kijken jullie even mee naar een kleine selectie van fleurige kleurtjes?Twee weken geleden bracht ik ook zelf een bezoekje aan de Inglot winkel aan de Van Baerlestraat 8 in Amsterdam. Ik was er al eerder geweest, maar toen werd er nog druk ingericht en was de winkel nog niet helemaal klaar. Het was dan ook heerlijk om even in alle rust te genieten van de winkel en de lieve dames die er werken. Eigenaresse Bianca heeft mij een rondleiding gegeven, ook beneden in de speciale workshop/ladies night ruimte, die echt geweldig is. Maar daarover horen jullie binnenkort zeker meer, ik zal het nu even houden bij de nagellakjes van Inglot, want die hebben ze in overvloed!Ik heb geen idee hoeveel exemplaren er staan in dit prachtige meubel, maar het zijn er echt erg veel. Daar mogen andere merken toch weleens een voorbeeld aan nemen, zelfs van "echte" nagellakmerken als OPI & Essie heb ik nooit zo''n fraai meubel gezien! Inglot heeft verschillende soorten nagellak zoals bijvoorbeeld de "normale" Nail Enamel (15 ml EUR 11,00) die in verschillende finishes te koop is, zowel mat als glanzend. Maar er is ook de bijzondere O2M breathable nail enamel (11 ml EUR 14,00), de nagellak met een bijzondere polymeer als ingrediënt waardoor de nagellak veel meer zuurstof doorlaat dan andere nagellakken. Hierdoor zou de nagellak beter zijn voor de nagels, omdat ze als het ware kunnen ademen. Maar dat is nog niet alles, deze bijzondere formule zou ook het lakgemak en de houdbaarheid positief moeten beinvloeden.

 Alle nagellakjes van Inglot bevatten ook geen tolueen, formaldehyde, DPB en kampfer, daarnaast zijn de producten niet op dieren getest!

Om jullie alvast een idee te geven heb ik 3 van de lakjes voor jullie op de foto gezet, maar er komen er nog meer aan!
Nr. 722, een semi-matte lichtgele nagellak met een prima dekking in twee laagjes
Nr. 612 Fuchsia creme & nr. 617 licht-metallic warm oranje met een fijne gouden shimmer, ook hier twee laagjes

Ik heb natuurlijk gekozen voor een paar lekkere zomerse kleurtjes, maar zoals gezegd heeft Inglot enorm veel keuze, ook in pasteltintjes of donkere kleuren. Ik vind beide formules eigenlijk net zo prettig, zowel in lakken als in houdbaarheid, al is de semi-matte 722 natuurlijk iets gevoeliger, daar moet je wel wat zorgvuldiger mee omgaan bij het opbrengen, de droogtijd was trouwens wel erg kort.
De andere twee lakjes breng je probleemloos aan en de aangebrachte laagjes drogen ook weer bijzonder snel. De houdbaarheid van de lakjes is prima, de O2M lakjes bleven het langste mooi, ook zonder topcoat, zeker 4 dagen zonder een enkele beschadiging, dat is echt prima! Langer heb ik het niet getest, maar er stonden hier op de redactie nog zoveel lakjes te wachten.....De nagellakjes van Inglot zijn dus zeker een aanrader wat mij betreft! Misschien is het ook leuk om te weten dat Inglot regelmatig speciale (seizoens) collecties heeft? Vanaf zaterdag 11 juni 2011 zal de nieuwe zomer collectie te vinden zijn in de Inglot store, misschien een extra reden om snel naar de Van Baerlestraat 8 te gaan?Binnenkort krijgt Inglot ook een webshop, maar daarover horen jullie natuurlijk zeker meer als het zover is. Informatie over de Inglot winkel kun je ook vinden via www.inglotcosmetics.nl

Deel dit artikel
Back to top