Nieuws

Mag ik even gillen? TOM FORD krijgt een cosmeticalijn....

....en daar ben ik echt erg blij mee! Als hele grote Tom Ford fan kon ik de afgelopen maanden alleen maar hopen dat de geruchten waar zouden zijn. Nu is het bevestigd op de website wwd.com, Tom Ford krijgt een eigen cosmeticalijn. Een lijn met zowel verzorgingsproducten als make-up, maar op de foto''s zie ik ook nog twee nieuwe parfums en alles ziet er beeldschoon uit, ik ben verliefd!



Tja, zo gemakkelijk gaat dat, laat een heerlijke man (ja, ik weet dat hij op mannen valt *wink) een mooie cosmeticalijn ontwerpen en ik ben verkocht! Tom Ford belichaamt stijl en klasse in al zijn ontwerpen, natuurlijk kan ook ik alleen maar dromen van zijn geweldige outfits maar de door hem ontworpen accessoires schaf ik graag aan. En dat zal zeker het geval zijn met zijn beauty lijn.



Het is nog niet bekend wanneer de producten exact uit zullen komen, maar aan de foto''s te zien zijn het vrij donkere kleuren, dus ga ik er maar van uit dat het gepland staat voor de herfst/winter. Maar dat geeft niets, als het maar komt! Edit : ik ben er inmiddels achter dat in september eerst de lipsticks zullen uitkomen, samen met de eau de parfums. Daarna volgt de rest van de collectie, aldus verkooppunt Parfuma in België en er zijn ook beelden opgedoken van de campagne waarin het Nederlandse topmodel Lara Stone te zien is samen met Tom himself.



Jammer genoeg denk ik dat Tom Ford wel onze neus voorbij gaat, zeer waarschijnlijk zal de lijn niet te koop zijn in Nederland, maar ik weet inmiddels zeker dat mijn favoriete Belgische webshop Parfuma de lijn gaat voeren, gelukkig maar!



Onlangs heb ik ook al een fijne bestelling binnen gekregen met daarin de geweldige Tom Ford Neroli Portofino Shower gel (EUR 56,00) en Body oil (EUR 61,00). Ik was een tijd geleden ook al verliefd geworden op deze nieuwe lijn, dus kunnen jullie je misschien voorstellen dat ik erg blij was om te merken dat ik deze producten "gewoon" bij Parfuma kon bestellen. En ze zijn zeker de moeite waard!



Neroli Portofino is een frisse unisex geur met een kruidige twist, neroli is natuurlijk één  van mijn favoriete parfumingrediënten en vooral de combinatie met mandarijn en bergamot maakt de geur heel bijzonder. De verpakkingen zien er prachtig uit in de badkamer, maar zijn misschien net persé heel praktisch....maar goed, je kunt niet alles hebben! Ik sta al een behoorlijk lange tijd in dubio of ik nu eindelijk de Neroli Portofino eau de parfum zou bestellen en nu ben ik echt om, die fles moet er komen, ondanks de pittige prijs (EUR 175 voor 50 ml).



Ben je ook Tom Ford fan? Bezoek dan zeker de (web)winkel van Parfuma in Antwerpen, ze verkopen daar de complete Private Blend collectie. Daarnaast verkopen ze ook producten van La Mer, Giorgio Armani cosmetics en Armani Prive parfums. Bestellen is heel eenvoudig, verzenden is niet duur, bij bestellingen vanaf EUR 90,00 zelfs gratis en betalen kun je veilig met iDeal of creditcard. Binnen enkele dagen heb je je bestelling dan in huis, zeker een aanrader!

Deel dit artikel
Back to top