Nieuws

Clarins Colour Definition - make-up herfst 2011

Clarins focust de aankomende herfst hun make-up collectie duidelijk op de ogen. De nieuwe najaarslook Colour Definition bestaat maar liefst uit 6 prachtige, nieuwe minerale oogschaduwpaletten die ook nog eens heel goed bruikbaar zijn. 

De nieuwe mascara met het spectaculaire borsteltje is de absolute musthave, samen met de spannende 3D Radiance Face powder, kijken jullie even mee?



Vanaf september 2011 vinden we de nieuwe producten in de winkels, dus we moeten ons nog even inhouden, maar het belooft een mooi najaar te worden bij Clarins. Zeker als je houdt van een meer natuurlijke look, ben je bij Clarins aan het juiste adres, combineer dat met gebruikersgemak en je hebt voor veel dames de ideale combinatie.


Ombre Minérale 4 Couleurs EUR 43,00 in 6 combinatie''s 01 Pastels, 02 Nudes, 03 Rosewood, 04 Indigo, 05 Violets en 06 Graphites
Elk palette bevat vier kleuren met een hoge concentratie aan minerale pigmenten: 2 satijn tinten, 1 donkerdere tint en 1 glanzende highlighter.













Instant définition mascara EUR 25,00 in 3 kleuren : noir, brun en bleu
Het nieuwe, bijzondere borsteltje maakt het mogelijk om zelfs de kleinste haartjes goed te definiëren, dat hebben we nodig voor de "bambi eyes" look die de trend wordt deze aankomende herfst.






3D Radiance Gezichtspoeder EUR 39,00 (limited edition)
Een gezichtspoeder dat de huid fluweelzacht maakt en de teint egaliseert en verheldert, de paarse en roze pixels zorgen voor een frisse kleur.



De lippen en ogen worden verder aangezet met mooie, vrouwelijke tinten die de look vooral warmte meegeven. De Joli Rouge lipsticks zorgen voor een extra aanmaak van collageen waardoor de lippen mooi vol ogen. De Rouge Prodige lipsticks hebben een meer parelmoer glans, waarmee de lippen levendig en fris ogen. Voor de ogen krijgt Clarins nu ook een fijne eyeliner met vilten punt.

Joli Rouge EUR 23,00



Rouge prodige EUR 22,00



Instant liner EUR 24,00 & eyebrow pencil EUR 17,00



Prachtige basisproducten die eigenlijk iedereen wel kan gebruiken, zo kun je met de nieuwe oogschaduwpalette''s fijne "everyday looks" maken, maar kun je ook best uitpakken met een donkere smoky eye. Samen met de nieuwe eyeliner en mascara ben je dan direct klaar voor de herfst! De kwaliteit van Clarins make-up is meer dan uitstekend, dus wat dat betreft zeker een aanrader.

De producten van de Colour Definition look zullen pas in september 2011 in de verschillende winkels te vinden zijn, maar ook nu al heeft Clarins mooie producten in hun vaste assortiment. Bij één van onze favoriete webshops, Belissima.nl kun je alvast een kijkje nemen en natuurlijk wat producten bestellen, zeker een aanrader!

Deel dit artikel
Back to top