Nieuws

Win : 6 mooie E.L.F. make-up paletten

Vanmiddag hebben we jullie in dit artikel kennis laten maken met de Single Eyeshadows van E.L.F. (Eyes Lips Face) en zoals we in dat artikel beloofde, volgt hier een leuke E.L.F. win-actie!
Ben jij benieuwd naar de producten van E.L.F.? Doen dan mee en maak kans op 1 van de 6 prijzen!

Wat gaan we weggeven? Maar liefst 6 prijzen en dan niet de minste prijzen van E.L.F. heeft een prijzenpakket van maar liefst EUR 132,00 ter beschikking gesteld.  Laten we beginnen met de eerste prijs, de Mini make-up collectie t.w.v. EUR 16,00. In dit compacte doosje vind je oogschaduws, lipsticks, blushes en nog veel meer, we geven er drie weg!
Maar dat is nog niet alles, we geven ook nog 3 exemplaren weg van het meest complete product dat E.L.F. in hun assortiment heeft, de Schoonheidsencyclopedie t.w.v. EUR 28,00. In dit "boek" vind je behalve een handleiding ook de producten die je nodig hebt voor een mooie look!
Dat zijn toch weer leuke prijzen om te winnen, dacht ik zo! Maar nu vraag je he natuurlijk af wat je moet doen om kans te maken op één van de zes prijzen? Dat is heel simpel, beantwoord de onderstaande vraag en laat jouw comment/antwoord hieronder voor zondag 19 juni 2011 achter!

- E.L.F. heeft ook een Amerikaanse website (www.eyeslipsface.com) waar het assortiment nog vele malen groter is dan op de Nederlandse website (www.eyeslipsface.nl). Wij zouden weleens willen weten welke producten jij graag zou terug zien in de Nederlandse webshop en waarom je precies die producten (of dat product) kiest.
- laat ook even weten naar welke prijs jouw voorkeur uitgaat, de mini make-up collectie of de schoonheidsencyclopedie
- op maandag 20 juni 2011 ontvangen de winnaars een reply van ons op hun berichtje, check dus zeker dit artikel nog even of hou jouw Facebook in de gaten om te zien of jij 1 van de winnaars bent!
- de producten zullen rechtstreeks worden verstuurd door E.L.F.

Veel succes weer!
Deel dit artikel
Back to top