Reviews

Guerlain Terra Inca collectie - review & swatches

Toen ik de foto''s zag van de Guerlain Terra Inca collectie kon ik natuurlijk niet om het fraaie Terre Indigo oogschaduwpalette heen, wat een beauty is dat!

Nu weet Guerlain mij altijd vrij snel te overtuigen en nu ligt het palette, samen met wat andere fijne producten, te pronken in mijn stash. Kijken jullie even mee naar wat foto''s en swatches?Het Terre Indigo palette (EUR 51,53) bestaat uit 4 kleuren oogschaduw met daar overheen een gedeeltelijke, gouden overspray. Jammer genoeg verdwijnt die overspray al na een paar keer gebruiken, maar dat is iets waar ik al rekening mee had gehouden.

Het palette is verpakt in een donkerbruin, metallic look palette, een look die wel ook kennen van de andere TerraCotta producten van Guerlain. In het doosje vind je ook een kleine handleiding hoe je het palette kunt gebruiken, want dat is een vraag die ik regelmatig kreeg, hoe gebruikt je nu zoiets? Op zich simpel, de kleuren kun je apart opbrengen, maar gebruik natuurlijk niet een te grote kwast, anders wordt het een knoeiboel. Gelukkig heeft Guerlain er ook twee applicators bij gedaan, jammer genoeg geen "echte" kwastjes, maar desondanks toch best handige hulpmiddeltjes voor als je onderweg bent.De vier kleuren oogschaduw zijn zeer gepigmenteerd, de combinatie is wel een tikje gedurfd, want oranje & blauwe oogschaduw...dat is toch wel een beetje too much voor de meeste dames & meiden. Toch zorgt het wel voor een mooie, warme look die erg goed past in de zomer, juist ook door de fijne gouden shimmer in de kleurtjes.

Op de foto hieronder heb ik alle kleuren gebruikt, maar ben ik wel zuinig geweest met de blauwe kleur, die heb ik alleen onder het oog aangebracht. Naast het palette heb ik ook de prachtige Guerlain Kohl kajal Black Frida gebruikt, dat zorgt voor een mysterieuze look!Het is altijd wel een beetje jammer dat het palette er na gebruik niet meer zo mooi uitziet......De Kohl Kajal Black frida (EUR 32,33) is, zoals ik al zei, erg mooi en ook nog eens fijn in gebruik. Het is een "ouderwetse" kohl stift, die je omhoog draait en vervolgens vrij precies kunt aanbrengen, zowel rondom het oog alsook op de waterlijn. Het resultaat is een diepzwarte kleur die vrij droog is, hierdoor blijft de kohl heel mooi zitten en verdwijnt niet in de fijne lijntjes. De Kohl stift slijpt zichzelf trouwens, dat is ook wel handig.Last but not least, koos ik ook nog een mooie, warm-oranje Terracotta gloss (EUR 26,78) in de kleur Mambo. De gloss is transparant en bevat geen glitters, op de lippen geeft hij een mooie kleur af en een stralende wetlook! De gloss plakt trouwens vrijwel niet en heeft eigenlijk geen opvallende geur of smaak. De verpakking is wel mooi, zeker door de bijzondere, Oosters aandoende dop.


De swatchfoto op mijn lippen vind ik niet zo geslaagd, het lijkt net of de gloss geen kleur afgeeft, terwijl dat echt wel het geval is, vandaar toch ook maar een "full face" foto erbij, daar kun je de kleur prima zien.

Wat vinden jullie van de producten? Ook net zo verliefd als ik? Je vindt de producten van de Guerlain Terra Inca collectie, zolang de voorraad strekt, nog bij de officiële verkooppunten van Guerlain. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en lekker even te swatchen.

 

Deel dit artikel
Back to top