Nagel & Handen

One less lonely girl met de Justin Bieber nagellakjes.....

Een tijdje geleden hebben jullie op Beautyscene al kunnen lezen dat de nagellakjes uit de One Less Loneyly girl collectie van Nicole by OPI in elk geval in België worden verkocht bij InstantSpa. Deze collectie samengesteld door & met Justin Bieber en is een grote hit onder de nagellak & Justin Bieber fans over de hele wereld. Maar Belieber of niet...de lakjes zijn gewoon heel leuk, kijk snel even mee....



De collectie bestaat uit 12 lakjes in totaal, ik heb de collectie niet compleet, maar de 5 lakjes die ik voor jullie heb zijn toch wel heel leuk. Het zijn frisse, felle en hippe kleurtjes, goed passend bij de doelgroep van deze collectie! Ik denk trouwens niet dat Justin de lakjes zelf heeft uitgezocht, maar hij heeft zijn naam er wel aan geleend, mede omdat de opbrengst gaat naar de Pencils of promise foundation, een goed doel dat Justin graag steunt.




V.l.n.r. Step 2 to the beat of my heart, One less lonely glitter en Give me the 1st dance










V.l.n.r. Give me the 1st dance, My lifesaver en Prized possession purple






V.l.n.r. My lifesaver, Prized Possession Purple en Prized Possession Purple met Step 2 the beat of my heart

Op de foto''s heb ik van alle lakjes twee laagjes aangebracht maar eigenlijk was dit overbodig omdat de lakjes zelfs met één laagje al een prima dekking gaven. De zeer transparante Step 2 the beat of my heart was een klein beetje een tegenvaller, die had ik spectaculairder verwacht, maar ach... je kunt niet alles hebben.

Dit was mijn eerste kennismaking met de nagellakjes van het merk Nicole by OPI, het jongere zusje van OPI. Het is best wel jammer dat dit merk niet in Nederland wordt verkocht, want de lakjes zijn erg fijn. De kleuren zijn mooi, de lakjes brengen met de "Perfect Stroke" brush heel makkelijk op, de dekking van de lakjes is perfect en de houdbaarheid prima. Wat mij betreft mag dit merk zo ook in de Nederlandse winkels verschijnen!
Goed nieuws!! Omdat de parfum Someday by Justin Bieber vanaf februari 2012 ook bij Parfumerie Douglas verkocht zal worden, zullen deze lakjes (en 3 anderen) tijdelijk ook bij verschillende Douglas filialen verkocht worden, goed nieuws voor de fans dus!

Jammer genoeg moeten we nu nog een tripje naar Antwerpen plannen, je vindt de lakjes van de One less lonely girl collectie zolang de voorraad strekt uitsluitend bij Instant Spa in Antwerpen. Lees dit eerdere artikel er nog even op na voor alle informatie, de lakjes kosten EUR 12,95 per stuk. Informeer wel even van te voren of de lakjes nog op voorraad zijn voordat je afreist naar België!

Vertel mij eens, wat vinden jullie van deze lakjes? 

Deel dit artikel
Back to top