Nieuws

Vaderdag tips: Groene cadeautjes

Het is bijna Vaderdag, het moment om jouw vader of schoonvader even lekker te verwennen met een heerlijk beautyproduct. Speciaal voor alle groene vaders - en dan bedoel ik natuurlijk niet dat jouw vader perse het uiterlijk van de Hulk hoeft te hebben om deze producten te kunnen gebruiken - heb ik een leuke selectie natuurlijke producten geselecteerd.



Groene producten heb je tegenwoordig gelukkig in vele soorten, maten en prijzen. Een ding hebben de onderstaande producten met elkaar gemeen en dat is dat ze (voor de drukke dochter of zoon) ook online verkrijgbaar zijn. Sterker nog, ze kunnen als je dat prettig vindt rechtstreeks worden opgestuurd richting paps! Klik simpelweg even op de namen van de producten en je wordt automatisch verder verwezen.

Hieronder zie je de lekkere Kneipp For Men producten (EUR 5,95 per stuk - 200 ml). Deze zijn natuurlijk verkrijgbaar via verschillende drogisten maar ook via Drogisterij.net.



Douche Cyprès is een stimulerende douchegel die is verrijkt met etherische ceder- en cypresolie voor energie na een drukke dag. Bergamote Vétiver variant is lekker ontspannend en bevat onder andere etherische bergamot- en vetiverolie. Tot slot is er de Shampoo/Douche 2in1 Lemongrass. Dit is een handige en vooral milde 2-in-1 verzorging verrijkt met lemongrass en groene thee-extracten.

Lush sweet & shower wash
(EUR 5,95)
is ontwikkeld ivm de Europese actie tegen teerzandolie uit Canada. Deze stroopachtige wash voor haar en lichaam ruikt naar dropjes maar bevat ook aloe vera, myrrhe en sandalwood. De opbrengst (ex BTW) gaat naar het Indigenous Environmental Network.




Is jouw vader dol op frisse en minty geuren? Kies dan voor de Dirty Body spray (EUR 22,95 per stuk). Deze Body spray bevat een vleugje neroli, tijm en mint. De geur is fantastisch en redelijk uniek, net even anders dan een heleboel andere minty fragrances!

De Comme une Evidence Green Eau de toilette (EUR 36.00 - 75 ml) van Yves Rocher is ongetwijfeld een grote hit bij veel vaders. Dit is een zeer frisse en groene eau de toilette met aromatische, houtachtige geurnoten. De energieke frisheid van limoen wordt gecombineerd met de aromatische frisheid van munt en salie. Daarnaast is de flacon prachtig helder en blijft de geur lekker lang ‘hangen’. Overigens bevat deze lijn ook een deodorant en bodyshampoo.



Voya''s Rub A Dub Dub (EUR 4,75 - 30 gram) is een schattig organisch zeepje dat jouw vader omringt met de heerlijke frisse geur van basilicum en limoen. De zeep bevat natuurlijke antioxidanten en heel bijzonder: hand geplukt Iers zeewier. Voor extra schuim gebruik je een douche puff.



De Biologische scheergel (EUR 11,95 – 208 ml) van Dr. Bronner is gecertificeerd door hetzelfde ‘National Organic Program’, dat biologisch voedsel certificeert. Deze unieke scheergel is verkrijgbaar in: pepermunt, neutraal, citroengras limoen en Lavendel en is absoluut een aanrader voor vaders die op zoek zijn naar een alternatief voor een regulier scheerproduct.



H2O Plus heeft naast prachtige gezicht verzorgingsproducten ook fijne body producten, waaronder item die zeer geschikt zijn voor mannen. De Clearwater moisturising body balm (EUR 11,25 - 240 ml) is een frisse, aromatische lotion die de dorstige huid voedt met een hydraterende mix van zee extracten gecombineerd met verzorgende aloë vera en sheaboter.



De Clearwater shower & bath gel (EUR 8,96 - 250 ml) body cleanser verwijderd onzuiverheden zonder de huid uit te drogen. De gel is verrijkt met natuurlijke extracten van waterkers, IJslandse mos, zeewier en provitamine B die de huid voeden en verzorgen. De geur is zacht, licht waterig en ontzettend lekker.



Organix bevat een collectie shampoos, conditioners, verzorging- en stylingproducten, samengesteld uit actieve organische ingrediënten. De Hydraterende Tea Tree Munt shampoo (EUR 9,99 / 385 ml) bevat Australische Tea Tree-oliën en voed het haar met vocht inbrengende melkproteïnen. De unieke formule van biologisch-actieve ingrediënten ruikt niet alleen enorm lekker, maar geeft het haar nieuwe energie.



Ik ben ervan overtuigd dat wij jullie weer een klein beetje verder hebben geholpen op weg naar het ultieme Vaderdag cadeautje. Vergeet vooral niet bij de (web)winkel van jouw keuze aan te geven dat het om een (vaderdag)cadeautje gaat, dan maken de lieve dames en heren achter de schermen er graag een beeldschoon cadeautje van voor jouw (schoon)vader.

Deel dit artikel
Back to top