Nagel & Handen

Paradijs op je nagels: Misa - Krystal Water

Nog niet zo lang geleden heb ik jullie in dit artikel voorgesteld aan de bijzondere nagellakjes uit de Misa Paradise Shore collectie. Deze kleurrijke zeskoppige collectie is lekker zomers, je wordt er spontaan vrolijk van. Toen ik onlangs een van de kleurtjes even voorbij liet komen via Twitter ontving ik een explosie aan zeer positieve reacties: Niet alleen ik heb een favoriet gevonden: Jullie waren het volledig met mij eens.



Het grootste gedeelte van de Paradise Shore collectie heeft een semi-jelly finish. Je kunt ze daarom niet alleen als basislak gebruiken, maar wanneer je een dun laagje gebruikt kun je zeer verrassende creaties bedenken. Wanneer je echter een aantal (meestal twee, soms drie) laagjes geven de lakjes een mooie dekking.



Mijn absolute favoriet is toch wel de wonderschone Krystal Water variant. Sterker nog: Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden. De kleur zit zo enorm vol met leven dat het lijkt alsof er een stukje oceaan in een flesje in gestopt. De helder azuurblauwe nagellak heeft een licht metallic shimmer en een microglitter. Op de afbeelding draag ik twee laagjes Krystal Water en een laagje INM Out the Door Dry Fast top coat.

Je vindt de nagellakjes uit de Misa Paradise Shore zomercollectie momenteel voor EUR 6,95 per flesje bij Boozyshop.nl. Wil jij een van de kleurtjes bemachtigen, dan raad ik je aan niet te lang te wachten want deze collectie is uitgebracht in een gelimiteerde oplage. Shop Ze!

Deel dit artikel
Back to top