Nieuws

Lancome 29, Saint Honoré - make-up collectie herfst 2011

Midden augustus 2011 vinden we de nieuwste make-up collectie van Lancome in de winkels. Lancome''s Aaron de Mey liet zich inspireren door de "Parisien" vrouw, de elegante dame uit Parijs. Die Parisienne voelt zich natuurlijk prima thuis aan 29, Faubourg Saint Honoré, het historische adres van het huis Lancome. Dat adres vind je nu, letterlijk, terug in deze collectie.

Het sterproduct van deze collectie is de bijzondere blush in drie kleuren met daarop een typische Parijs straatbeeld, wat een plaatje! Maar ook het tijdloze, klassieke oog- & wenkbrauwpalette "Les Oeillades" is prachtig, met 4 matte en iriserende tinten die van iedereen een chique Parijse dame maken. *wink* Kijk vooral even mee naar de producten.

Maison Lancome blush  EUR 49,50

Les Oeillades oog- en wenkbrauwpalette EUR 52,99

Ombre Absolue Palette in Intemporel smoky EUR 52,99

Le French Touch absolu lipstick EUR 29,49 in de kleuren Rouge 29, Rouge Faubourg en Rouge Saint Honoré

Le vernis EUR 14,99 in de kleuren 22 Rouge Saint honoré en Noir 29

Om de ogen aan te zetten is het gebruik van een klassieke, zwarte eyeliner en een mooie, dramatische mascara natuurlijk een must. Uiteraard vind je in de collectie ook hiervoor producten terug, al vind je die nu ook al in de Lancome collectie.

Hypnose drama mascara EUR 29,49, Artliner EUR 33,99 en Le crayon kohl EUR 18,50

Een mooie, zeer klassieke collectie die wellicht niet heel spectaculair is om te zien, met uitzondering van de blush, maar zeker heel bruikbaar is. Kies je dus liever voor een klassieke make-up met mooie taupetinten of een zwart/grijze smoky eye, dan ben je vanaf midden augustus bij Lancome aan het goede adres.

Deel dit artikel
Back to top