Nieuws

Win op John Frieda's Wall of foam!

Hebben jullie afgelopen week de reviews gelezen van de John Frieda Precision Foam Colour? De vijf dames van het testpanel waren unaniem enthousiast over deze handige haarkleuring. De Precision Foam Colour was de eerste permanente schuimkleuring geschikt voor thuisgebruik en heeft inmiddels vele fans! Voor die trouwe fans heeft John Frieda een leuke actie op Facebook, kijken jullie even mee?



Op de Wall of Foam van de John Frieda Facebook pagina is er een leuke actie aan de gang waarbij jij en jouw vriendin, moeder, zus, dochter of buurvrouw allebei een Precision Foam Colour kunnen winnen. En wat is er nu leuker dan samen met een vriendin elkaars haren kleuren met deze fijne haarkleuring? In het onderstaande filmpje kun je zien hoe je de kleuring moet gebruiken, een perfect salon-kwaliteit resultaat is echt zo simpel!



Je hoeft niet direct een enorme metamorfose te ondergaan bij het gebruiken van de Precision Foam Colour, het is ook een ideale kleuring om het haar ietwat op te frissen of om het een wat warmere gloed te geven. Niets voor niets werd deze haarkleuring een winnaar van een Beauty Astir Award 2011. Op de onderstaande kleurkaart kun je zien welke kleuren er allemaal te krijgen zijn en via deze link kun je te weten komen welke kleur jij nodig hebt om het door jouw gewenste resultaat te verkrijgen, wel handig om te weten natuurlijk.



Vervolgens ga je naar de Facebook pagina van John Frieda NL, zorg dat je fan wordt van de pagina en nodig jouw vriendinnen uit om hetzelfde te doen. Des te meer vriendinnen fan worden, des te groter is de kans om een gratis verpakking van John Frieda Precision Foam Colour t.w.v. EUR 16,49 te winnen.



Wil je meer weten over deze haarkleuring? Lees dan eerst even dit artikel na, natuurlijk moet je zeker ook even de reviews lezen van ons testpanel. Succes met de actie en doe zeker mee!

Deel dit artikel
Back to top