Nagel & Handen

Essie summer 2011 collectie

Deze week begint de zomer van 2011 dan eindelijk officieel, al zou je het momenteel niet zeggen als je naar buiten kijkt! Maar met de nieuwe zomer nagellakcollectie van Essie breng je het zonnetje in elk geval op jouw nagels! Nu zelfs met extra korting bij Boozyshop.nl en dat is natuurlijk altijd leuk.

De zomercollectie van Essie bestaat uit 6 kleuren die variëren van bleek/lichtblauw via een bijzondere denimblauw naar lichtmetallic oranje en warm fuchsia.  Prachtige kleurtjes voor zowel handen als voeten, van een hele fijne kwaliteit!Natuurlijk hebben we de kleuren even voor jullie op de foto gezet, samen met wat swatches op een nagelwiel en twee van mijn favorieten op mijn nagels.v.l.n.r. Absolutely shore, Brazilliant en Meet me at sunset

v.l.n.r. Smooth sailing, Too too hot en Super Bossa NovaMijn favorieten zijn de denim/heideblauwe Smooth sailing, die echt heel apart is door de fijne zilveren shimmer die je erin vindt. Brazilliant is een tropische licht-oranje met een lichte metallic glans die het heel goed doet op bruine voeten of handen. De Absolutely shore is ook heel mooi, maar de bleke lichtblauw met een vleugje grijs is niet een echt zomerlakje, vind ik. Too too hot, Super Bossa nova en Meet me at sunset zijn allemaal fijne, perfect dekkende creme lakjes die een klein beetje naar een jelly finish neigen. Desondanks dekken alle lakjes perfect in 2 laagjes!Speciaal voor jullie hebben we een leuke kortingscode geregeld voor deze Essie lakjes bij Boozyshop.nl! Als je bij het afrekenen bij Boozyshop.nl de code UDFMH2 gebruikt krijg je maar liefst 10 % korting op de complete Essie collectie die te koop is bij Boozyshop.nl  De lakjes van Essie kosten EUR 13,00 per stuk en zijn ook te koop bij Skins.nl, voor verdere verkoopinformatie kun je contact opnemen met Beautymusthaves.

Deel dit artikel
Back to top