Reviews

Oproep testpanel 'mystery hairproducts' droog, pluizig en ruw haar gezocht!

Hoe zouden jullie het vinden om haarproducten te testen die nog niet in de winkels te koop zijn? Wij hebben voor jullie die kans, maar we zijn wel op zoek naar een aantal mensen met een heel specifiek haartype en/of haarproblemen. Voor een bekend merk zijn wij op zoek naar 10 testpersonen die echt droog, ruw, weerbarstig en pluizig haar hebben. Ben jij de perfecte testpersoon voor deze producten? Lees dan even verder.

Ik mag jammer genoeg nog niet exact vertellen welk merk het is, maar ik denk dat jullie aan de afbeeldingen toch wel iets kunnen zien *wink*. Hoe dan ook, het gaat hier om een compleet nieuwe range van producten die speciaal geschikt is voor mannen & vrouwen die last hebben van echt droog, ruw en pluizig haar. De producten  bevatten verschillende revolutionaire oliën die niet vet zijn, de oliën zijn gemaakt van bijzonder kleine moleculen die direct het haar binnendringen en geabsorbeerd worden. Hierdoor wordt het haar niet vet en voelt het ook niet zwaar aan, tegelijkertijd wordt het haar wel goed gevoed.



Wij zijn op zoek naar 10 testpersonen, personen die echt droog haar moeten hebben, dus niet uitsluitend droge punten of af en toe een beetje pluis. Als je nl. geen echt droog haar hebt, maar meer gedehydrateerd haar, zullen deze producten wellicht te voedend voor je zijn. Maar heb je een bos droge krullen waar je echt niets meer mee kunt, dan kun jij weleens de perfecte testpersoon zijn!



De testers krijgen een mooi pakket haarproducten, die jullie een week kunnen uittesten, het pakket bestaat uit een shampoo, conditioner, dagelijkse intensieve conditioner en een voedend masker. Maar dat is niet alles, als dank voor het meewerken krijgen jullie ook nog een pakket voor gekleurd haar thuisgestuurd, misschien kun je die weggeven aan een vriendin? Natuurlijk mag je deze ook gewoon lekker zelf houden! In totaal krijg je een pakket t.w.v. EUR 39,00 thuisgestuurd!

Wil jij meedoen? Lees dan even de volgende regels & voorwaarden:

- meld je aan door voor woensdag 22 juni 2011 hieronder een comment achter te laten of een email te sturen naar winactie@beautyscene.nl o.v.v.mystery hair testpanel
- laat in de comment of de mail weten waarom je denkt dat jij juist geschikt bent voor dit testpanel, het meesturen van een (link naar) een foto is een pré
- op woensdag 22 juni 2011 krijgen de verkozen testers een mail en/of reply op hun comment waarin ze gevraagd wordt om hun adres naar ons te mailen, doe dit z.s.m. omdat de testproducten op donderdag 23 juni zullen worden verstuurd door het bedrijf
- je hebt ongeveer een week de tijd om de producten te testen, we verwachten op maandag 4 juli 2011 jouw korte review terug via de mail, meer informatie krijgen de verkozen testpersonen nog van ons.

Doen jullie weer gezellig mee?

Deel dit artikel
Back to top