Nieuws

Wil jij mee naar het openingsfeest van Inglot op 27 juni 2011?

Sinds een paar weken staat de Nederlandse beautywereld behoorlijk op haar kop door de komst van het, van oorsprong, Poolse make-up merk Inglot. Op de gezellige Van Baerlestraat in Amsterdam heeft eigenaresse Bianca de Kruijff een werkelijk prachtige winkel geopend. Het officiële openingsfeestje is gepland voor maandagavond 27 juni 2011 en ik mag van Inglot 2 gasten uitnodigen. Wil jij ook komen? Lees dan heel snel verder...Tijdens dit exclusieve openingsfeest zal de Nederlandse (beauty)pers kennis maken met de geweldige Inglot winkel aan de Van Baerlestraat 8 te Amsterdam, maar natuurlijk zullen er zeker ook bekende Nederlanders hun opwachting maken tijden het gezeliige feest. De make-up artiesten van Inglot zullen iedereen die wil voorzien van een prachtige make-up of touch up, zodat je ook direct kennis kunt maken met de prachtige producten. Lekker hapjes en drankjes maken het feestje compleet, kortom...dit is een unieke gelegenheid om bij te wonen als make-up fan. Natuurlijk ben ik er ook, samen met mijn collega''s waaronder bijvoorbeeld Mascha van Beautygloss en Cynthia van MissLipgloss, maar er zullen nog wel meer beautyliefhebbers te vinden zijn.Ik mag twee VIP uitnodigingen weggeven voor deze unieke avond, maar natuurlijk zoeken we wel twee mensen die echt heel erg graag willen komen. Ben jij dus een hele grote Inglot fan of ben jij een echte beauty-addict? Dan ben jij misschien wel de geschikte persoon voor een VIP uitnodiging!Het openingsfeest vindt plaats op maandag 27 juni 2011 van 19.00 tot 21.30 uur in de Inglot winkel, die je vindt aan de Van Baerlestraat 8 in Amsterdam, zorg dus ook dat je vervoer hebt en op deze avond beschikbaar bent.
Wat moet je doen om kans te maken op één van de twee uitnodigingen? 

- laat ons d.m.v. een email (stuur naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Inglot), filmpje en/of blogpost op jouw eigen blog/website/facebook/hyves weten waarom juist jij deze prijs zou moeten winnen? Natuurlijk laat je de link achter in een comment bij dit artikel! Overtuig ons met jou enthousiasme en orginaliteit! Des te orgineler, des te groter de kans dat wij jou uitkiezen!
- vermeld in jouw filmpje en/of blogpost altijd dat je meedoet met de winactie van Beautyscene.nl, anders is de inzending niet geldig en vergeet niet een email adres achter te laten in jouw comment.
- stuur jouw inzending in voor zondag 26 juni 2011, we zullen op zondag de winnares een mail sturen, hou dat dus goed in de gaten want we moeten jouw RSVP wel voor maandag 27 juni hebben, anders kiezen we een andere winnares.Als jij de winnaar bent, dan zie ik je op maandagavond 27 juni in Amsterdam, ik heb er in elk geval heel veel zin in! Natuurlijk zullen de winnaars niet met lege handen de deur uitgaan, maar we houden het nog even een beetje mysterieus. Succes met het bedenken van een leuke inzending voor deze wedstrijd.Deel dit artikel
Back to top