Reviews

Drogisterij-tip: L'oréal Color Infaillible

Kennen jullie de fijne Color Infaillible-oogschaduws van L''oréal al? Deze prachtige oogschaduws liggen inmiddels al weer een tijdje in de winkels, maar zijn absoluut de moeite waard. Ze zijn perfect als je op zoek bent naar intense en zeer glanzende oogschaduws!De L''oréal Color Infallible-oogschaduws (adviesprijs EUR 12,49 per stuk) zijn misschien een beetje anders dan dat je gewend bent. De strctuur is namelijk vergelijkbaar met een crème-oogschaduw, maar het zijn in werkelijkheid poeder-oogschaduws. Dit zorgt voor een bijzondere substantie die een intense kleur afgeeft en zich makkelijk uit laat werken.

De oogschaduws zitten in een prachtige strakke verpakking. Het liefste bewaar ik ze ondersteboven, zo zijn de kleuren goed zichtbaar en zie je snel welke kleur je moet hebben.Onder de deksel zit een ''extra'' dekseltje verstopt. Gooi deze niet weg, want dit kapje zorgt ervoor dat je oogschaduw niet uitdroogt en zijn romige substantie behoudt! Daarnaast heb ik het idee dat het dekseltje er tevens voor zorgt dat de oogschaduw als het ware gepressed blijft.

De L''oréal Color Infaillible-oogschaduws zijn verkrijgbaar in 8 zeer toegankelijke kleuren, variërend van vrij felle kleuren tot wat rustigere tinten. Daarnaast zijn het stuk voor stuk zeer draagbare oogschaduws!

012 Endless Chocolat | 002 Hourglass Beige | 004 Forever Pink

005 Purple Obsession | 006 All Night Blue | 007 Unlimited Sky | 009 Permanent Kaki

Ik kan jullie vertellen dat dit hele fijne oogschaduws zijn! De structuur is ontzettend zacht en romig, waardoor ze makkelijk zijn uit te werken. Daarnaast zijn de kleuren stuk voor stuk zeer sterk gepigmenteerd en intens. En dat voor oogschaduws die gewoon bij elke drogisterij te vinden zijn! Vooral Purple Obsession en Hourglass Beige zijn mijn persoonlijke favorieten, maar om eerlijk te zijn vind ik alle kleuren prachtig. De Color Infaillible-oogschaduws zijn ook qua houdbaarheid dik in orde, maar blijven natuurlijk extra lang zitten wanneer ze worden aangebracht over een oogschaduwbasis.

De L''oréal Color Infaillible-oogschaduws hebben een adviesprijs van  EUR 12,49 per stuk en zijn verkrijgbaar bij alle bekende drogisterijen. Wil je extra voordelig kennismaken met deze oogschaduws, kijk dan eens in de webshop van Drogisterij.net, daar kosten ze maar EUR 9,95 per stuk! Absolute aanraders!

Deel dit artikel
Back to top