Inspiratie & Tutorials

(Foto) verslag van The Body Shop VIP Party

Vorige week dinsdag hebben wij een geweldig leuk feestje gevierd in een, feestelijk versierd, filiaal van The Body Shop. Samen met meer dan 40 lezeressen maakten wij die avond de Kalverstraat een stukje gezelliger! De lieve mensen van The Body Shop ontvingen alle gasten met open armen en natuurlijk was de befaamde, schattige make-up artist van The Body Shop, Karim Sattar ook aanwezig. Kijken jullie even mee naar de foto''s, die gemaakt zijn door Marion van Dam?
Het feestje zou om 19.00 uur van start gaan, de gasten stonden al te trappelen van ongeduld om naar binnen te gaan, waar mini-cupcakes en lekkere drankjes hun op stonden te wachten. Jammer genoeg liet Debbie even op zich wachten, die zat vast in het verkeer, maar gelukkig waren daar Charlotte en Wendy om iedereen een warm welkom te heten, samen met de lieve mensen van The Body Shop.Na het welkomswoord van Lisette van The Body Shop, samen met Debbie, kon de avond officieel van start gaan met twee make-overs van Karim op twee lieve en prachtige lezeressen. Karim gebruikte voor hun looks natuurlijk de producten uit de Honey Bronze collectie en de overige gasten keken zeer geïnteresseerd toe, na afloop van de make-over zagen de dames er werkelijk prachtig uit. Na de make-over sprayde Karim een frisse mist over het gezicht, de Vitame E moisture spray, werkelijk een musthave voor de zomer. 

Na de make-over kon iedereen natuurlijk bij de medewerkers van The Body Shop, maar ook bij Karim terecht voor advies en tips. Extra fijn was de korting van maar liefst 20 % die iedereen kreeg op de make-up producten, dat is wel heel fijn! Speciaal voor onze gasten, want normaal wordt zo''n korting niet gegeven, heerlijk toch, zo''n VIP Party? En ik heb heel wat mandjes voorbij zien komen met mooie spulletjes!Het was een zeer geslaagde avond, volgens mij heeft iedereen er echt van genoten! Wij als redactie van Beautyscene zijn toch wel heel trots dat we zo''n leuk event kunnen organiseren samen met een fijne winkelketen als The Body Shop, maar dat kan natuurlijk ook alleen maar met onze lieve lezeressen! Het is zo leuk om te zien wie er nu werkelijk achter de comments, twitterberichtjes of Facebook-berichtjes zitten, zo leuk om jullie te kunnen zien en spreken! Zo''n avond is natuurlijk altijd te kort, maar het was wel heel gezellig. En wat was het extra leuk dat collega''s Marjolein & Esmée van Girlscene ook de hele avond aanwezig waren, wat een gezellige meiden! En natuurlijk heeft Karim ook hun wat tips gegeven, ook hun mandjes zaten goed vol!Deze foto is speciaal gemaakt op verzoek van Karim, hij vond onze nagels zo leuk!Er zijn trouwens nog meer foto''s gemaakt, die vind je op onze Facebook pagina waar we een speciaal album hebben met daarin meer dan 40 foto''s. Ben je aanwezig geweest op de party, neem dan snel een kijkje, grote kans dat jij op één van de foto''s staat! Je vindt het album via deze link.

Lieve lezeressen die aanwezig waren, heel erg bedankt, jullie hebben er wederom een geweldige avond van gemaakt! En lieve, lieve mensen van The Body Shop, zonder jullie was dit zeker niet gelukt, lieve Lisette & Karim, jullie zijn geweldig! Natuurlijk ook een exra bedankje naar de fotografe Marion van Dam, je hebt iedereen bijzonder mooi vastgelegd! Dikke kussen van de Beautyscene redactie!!! XXX

Deel dit artikel
Back to top