Nieuws

Lancôme Hypnôse Doll eyes

Met een knipoog naar de jaren zestig introduceert Lancôme de nieuwe mascara, de Hypnôse Doll eyes. Perfect getimed, omdat dit najaar de "bambi" eyes behoorlijk populair zijn, een goede mascara is een must. Maar Hypnôse Doll eyes heeft nog iets extra''s, het is de eerste mascara met parfum!

Mario Testino maakte de onderstaande foto van de modellen Daria Werbory, Arlenis Sosa en Elettra Wiedermann, helemaal voorzien van een jaren zestig look. Iedere make-up look is eigenlijk pas af na het gebruiken van een goede mascara, wimpers die langer, dikker en glanzender zijn openen de ogen en laten ze groter lijken. Natuurlijk belooft Hypnôse Doll eyes te zorgen voor wimpers die voller zijn, langer worden en meer glanzen, mede door het iconische borsteltje.Combineer dit met een heerlijke print op de verpakking en het sensuele effect van het zachte, hypoallergene parfum en  mascara liefhebbers zullen deze mascara zeker niet kunnen laten liggen.  Vanaf volgende maand ligt deze nieuwe versie in de winkels voor een prijs van EUR 29,50.Naast een goede mascara, hoort een mooie oogschaduw natuurlijk ook bij de "doll eyes" look, samen met een opvallende eyeliner. Lancôme brengt daarom ook 4 nieuwe Ombre Absolue palette''s uit in de kleurencombinatie''s F90 Baby Nu, A80 Baby pop, A85 Baby glam en F95 Baby romance. De palette''s kosten EUR 53,00 per stuk.

Ik ben behoorlijk nieuwsgierig naar de nieuwe mascara, met de Hypnôse Drama heb ik eigenlijk een hele goede ervaring, maar die heeft natuurlijk wel een heel andere vorm borstel. Maar de formule beviel mij wel erg goed, ik zal eens kijken of ik een review kan maken van deze mascara, zijn jullie daar benieuwd naar?

Deel dit artikel
Back to top