Reviews

L'Air van Nina Ricci - vrijheid in een flesje

Wat symboliseert vrijheid nu beter dan een vogel in de lucht? Eigenlijk niets en dus is het eigenlijk niet meer dan logisch dat Nina Ricci voor haar nieuwste geur L''Air (die ruikt naar vrijheid) kiest voor een vogel op hun fles Maar hebben we dat al niet eerder gezien?Natuurlijk.....wie kent de befaamde geur L''Air du temps niet van Nina Ricci? Ik kan mij nog goed herinneren dat de mooie fles jarenlang op de toilettafel van mijn oma stond, samen met een prachtig zeepdoosje. Jarenlang ja, want oma gebruikte geen parfum en vond het zonde om de zeep te gebruiken! *wink*Er was eens L’Air du Temps, een opgewekte poëtische droom van bloemen symbool van een wereld die leeft, uitstraling van eeuwige jeugd, een ode aan de essentie de adem van liefde het wonder van vrede een lied van vrijheid.

En nu is er dus L''Air,de geur van vrijheid, de geur van durf en de geur van moderniteit In een flacon die minstens zo mooi is, met een meer gestyleerde vogel, die misschien nu ook wel kleine meisjes zal betoveren?Het is een prachtige bloemengeur, die mij toch in de verte wel doet denken aan L''Air du temps. Ik ruik de zachtheid van magnolia, samen met roos en jasmijn, zijn deze witte bloemen toch wel het duidelijkst aanwezig in deze luchtige parfum. Maar tot mijn verassing rook ik ook de zalige fresia, een bloem die volgens mij heel erg ouderwets is, maar eigenlijk wel gewoon heerlijk is. Die mag zeker terug in meer geuren! De geur wordt gecompleteerd met een snufje kamperfoelie, violet, palisanderhout en de patchoeli die duidelijk aanwezig is. Al met al een mooie, lichte geur, die zowel modern als klassiek ruikt, volgens mij dus prima geschikt voor zowel de jonge kleindochter als de oudere oma! En de fles is natuurlijk een plaatje....

COLLECTIE (adviesprijzen)

L’Air Eau de Parfum Spray 30ml EUR 49,60
L’Air Eau de Parfum Spray 50ml EUR 71,65
L’Air Eau de Parfum Spray 100 ml EUR 93,65
L’Air Bodylotion EUR 39,70
L’Air Showergel EUR 35,30

Je vindt de producten van L''Air van Nina Ricci bij alle luxe parfumeriën maar bijvoorbeeld ook bij Parfumerie.nl, daar is momenteel de 30 ml eau de parfum afgeprijsd naar EUR 29,50, dat is echt een koopje! 

Deel dit artikel
Back to top