Blogs & Editorial

De 10 leukste vragen van de Facebook win-actie

Hebben jullie ook meegdaan met de Facebook win-actie van twee weken geleden? De actie waarin een heerlijk beautypakket gaan verloten aan degene die de meetst originele vraag zou stellen aan de BeautyScene redactie. We hebben de 10 leukste op een rijtje gezet en dat was nog best lastig, het waren ook zoveel leuke vragen!

Debbie heeft als eerste geantwoord op alle vragen en Wendy heeft dit eventueel nog aangevuld. Wendy en ik hebben elkaar via het Lush forum "ontmoet", volgens mij voor het eerst in 2007. We hebben elkaar voor het eerst in het echt ontmoet tijdens een meet van mijn forum over make-up & beauty Lushious Beauty Talk, in november 2007. Het was "beauty liefde" op het eerste gezicht en dat is het nu nog steeds, we kennen elkaar dus al 3,5 jaar.Ook mijn omgeving wordt weleens krankzinnig van alle make-up & beautyproducten die door het huis verspreid staan. Gelukkig heb ik wel genoeg ruimte, maar de dozen staan soms behoorlijk opgestapeld en dan wordt het tijd voor een grote opruiming. Maar ja, onder het mom van werk kom ik er wel mee weg!

Herkenbaar inderdaad! Eigenlijk staan er door het hele huis wel beautyproducten. Echt erg vindt niemand het gelukkig. Sterker nog, er staat altijd wel iets in de buurt om te gebruiken en vriendinnetjes die vinden dat erg leuk om te doen. Ze testen graag een handje mee!
Grappig dat je dat vraagt omdat ik natuurlijk al een heel werkend leven achter mij heb liggen. Vanaf mijn 19e heb ik gewerkt als assistent-accountant, belastingadviseur en loonadminstrateur op accountants-kantoren. Heel iets anders dus! En als ik de tijd terug kon draaien dan had ik graag vanaf die leeftijd al iets in de beautywereld gedaan, maar gelukkig heb ik die kans nu alsnog gekregen.

Ook ik heb heel wat jaartjes werkervaring achter mij liggen. Eigenlijk is Beautyscene een soort tweede carriere! Ik ben ooit begonnen als donderdag en zaterdaghulp in een kledingzaak in de Kalverstraat in Amsterdam. Na mijn studie ben ik gaan werken bij Yakult (dus toch een klein beetje beauty van binnenuit) en daarna op een Europees Belastingadvieskantoor. Wederom raakvlakken met Debbie dus!
Nee, dat is eigenlijk geen doen! Natuurlijk testen we de meeste producten wel zelf uit, dus gebruiken we ze wel kort of eenmalig. Soms laat ik ook weleens mensen uit mijn omgeving testen, dus als een product daadwerkelijk gereviewt wordt op Beautyscene, dan is het natuurlijk wel echt getest!Nou Chris, eigenlijk heb ik nog wel genoeg plannen en hopelijk gaan die ook plaatsvinden in de toekomst, ik denk dan aan televisie, workshops en een mooie beautybeurs. Natuurlijk zou een eigen tijdschrift ook erg leuk zijn!

Ik blijf gewoon lekker op de schouder van Debbie zitten. We zijn nu eenmaal getrouwd! ;-)

Wat een mooie & lieve vraag! Laat ik met mijn kids beginnen, mijn dochter Bo van 14 is heerlijk creatief op multi-media gebied, ze maakt de prachtigste video''s voor haar YouTube kanaal en bewerkt die ook allemaal zelf. Ik zie haar wel de fotografie of film-kant heen gaan! Daarnaast is het een rustige, stabiele meid die vooral heel erg lief is voor iedereen om haar heen! Sem is een heel slim jongetje met een brede interesse, ik zie mijzelf heel erg in hem terug. Geef hem een encyclopedie en hij kan zich uren vermaken, daarnaast is hij een heerlijke kwebbel die met alles en iedereen een gesprek kan voeren!

Ook onze kinderen lijken wel een beetje op elkaar. MIjn zoon Valentijn (9 jaar) is een slimme knul die zich graag volzuigt met informatie en over twee jaar alweer richting brugklas gaat. Dochter Eden (5 jaar) is uitermate grappig, net zoals mama dol op cosmetica en wil later kunstenaar en superhero worden. Poesjes worden eerst uit de boom gehaald en vervolgens opgelapt. Lijkt mij een mooi streven!

Reclame maken of spammen *wink* hebben we echt nooit gedaan, onze lezers zijn inderdaad echt aan komen waaien. Vanaf de eerste dag zijn onze lezersaantallen alleen maar gegroeid en dat doen ze nog steeds.Ik denk dat we daar heel simpel in kunnen zijn, natuurlijk moet er een Beautyscene nagellak lijn komen! Ieder seizoen de hipste en leukste kleuren voor een mooie prijs, die je overal in Nederland kunt kopen, moet te doen zijn toch? En natuurlijk kunnen we dat later altijd nog uitbreiden naar andere producten....

Een Beautyscene nagellaklijn lijkt mij toch wel heel bijzonder! Ik heb in mijn gedachten al 1000 keer een kleur bedacht die helemaal Wendy is. Ik vind echt dat we dit binnen een jaar moeten kunnen verzorgen!

Bij mij is de liefde echt begonnen bij Chanel producten & reclames die ik kreeg van mijn tante die werkte bij de beauty afdeling van Maison de Bonnetterie in Den Haag, ik was toen ongeveer 12 jaar.Of Beautyscene of 25 jaar nog bestaat, dat kan ik nu nog niet voorspellen, misschien zijn er dan alweer andere manieren om te communiceren met lezers/consumenten. Maar dat ik de komende jaren wil blijven werken in de beautywereld, dat is wel zeker. Maar misschien blijven we ook wel bestaan en groeien onze lezers gewoon met ons mee, uiteindelijk is er echt geen leeftijdsgrens aan beauty....iedere vrouw wil er toch mooi uitzien en zich goed verzorgen?En nu zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig naar de winnaar van het fijne beautypakket? Het was lastig kiezen, want alle vragen waren leuk & origineel, maar de winnaar is Evelien van Gastel geworden! Gefeliciteerd!

Je mag jouw adres mailen naar winactie@beautyscene.nl en na ontvangst zullen we het pakket binnen een week, aangetekend, aan je versturen! Iedereen bedankt voor het meedoen en bij het bereiken van 2.000 Facebook fans doen we gewoon weer een leuke actie met zo''n fijn beautypakket! Zorg dus dat je fan wordt van onze Facebook pagina!

Deel dit artikel
Back to top