Reviews

Tip van de week: Lime Sensation!

Enige tijd geleden zijn wij gestart met de rubriek Tip van de week. In deze rubriek geven wij jullie tips op het gebied van producten, winkels, collecties maar ook handige beauty weetjes die je gewoon thuis kunt uitvoeren. Vandaag heb ik voor jullie een tip in de vorm van een heerlijke verfrissende geur die uitermate goed past bij de weersomstandigheden van dit moment.

De lavera Body Spa lijn is verwennerij voor je huid en je zintuigen. De serie huidverzorgingsproducten is speciaal ontwikkeld om je goed bij te voelen, met heerlijke geuren die lichaam en geest in balans brengen. Naast de huidverzorgingsproducten bevat de lijn ook vier parfums : Honey Moments, Lime Sensation, Orange Feeling en Rose Garden.


 
Dagelijks maak ik een keuze uit mijn persoonlijke geurenassortiment. Die keuze is meestal gebaseerd op de temperatuur, mijn outfit, make-up, gemoedrust en de afspraken die staan ingepland. De afgelopen dagen was het weerbeeld redelijk wisselend. Ik vond het te fris voor een sprankelende zomergeur, en de warm om een warme wintergeur van stal te halen.

De Lavera Lime Sensation Eau de Toilette is een uitkomst. Naar mijn idee is deze geur exact het gevoel dat je kunt omschrijven als de Hollandse zomer. De zomer die soms best even fris kan aanvoelen, maar soms ook lekker zonnig is met een zacht briesje en een paar warme zonnestralen.Deze Eau de Toilette werkt enorm opwekkend en stimulerend dankzij verveine en limoen. Deze ingredienten staan niet alleen bekend om hun opliftende werking maar ze zorgen voor een zonnig humeur en wat frisheid. Ik kan de geur omschrijven als citrus/limoen/citroen, maar dan wel om een warme en intense manier. Als finishing touch lijkt het erop alsof er een klein snufje poedersuiker is toegevoegd waardoor de geur een lichtzoet effect krijgt. Kennen jullie de geur van Margarita cocktails?

 

Ben jij niet van de citrusgeuren? Geen probleem, want Lavera ontwikkelde nog drie andere geurvarianten die eigenlijk allemaal net zo bijzonder zijn:

Eau de Toilette Honey Moments - Een verleidelijke geurcompositie waarin sinaasappel-aroma en honing je herinneren aan warme zonnestralen. Een mooie geur die zorgt voor een gevoel van welbehagen.

Eau de Toilette Orange Feeling - Frisse geur met sinaasappel en duindoorn. Deze geur neemt je mee naar Spaanse boomgaarden met rijpe, zoete sinaasappelen.

Eau de Toilette Rose Garden - Chique en ontspannend. Een geur als een rozenboeket met frisse, bloeiende bloemen, warm en weldadig.

De lavera parfums zijn opgebouwd uit 100% pure plantaardige olie, plantaardige werkzame stoffen en extracten. De producten zijn vrij van synthetische conserveringsmiddelen, geurstoffen, kleurstoffen en aardolieproducten en zijn uiteraard niet getest op dieren. Nieuwsgierigheid gewekt?

Neem dan snel even een kijkje bij Biocosmetica.nl Je vindt hier alle geurvarianten voor EUR 17,95 (30 ml) per stuk. De parfums kun je trouwens ook heerlijk gebruiken als bodyspray en de geuren zijn stuk voor stuk lekker, uniek en geven je humeur een fijne boost!

Deel dit artikel
Back to top