Reviews

Testpanel Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15

Enkele weken geleden hebben we hier een oproep gedaan voor een fijn testpanel, vijf dames mochten nl. de nieuwe Clinique Moisture surge tinted moisturizer SPF 15 voor ons uittesten.

Een heerlijk product tijdens de warme zomermaanden maar zeker ook geschikt voor gebruik het hele jaar door als je houdt van een natural look maar dat wel wil combineren met een goede verzorging en bescherming. Lees verder voor de reviews.....



Jammer genoeg hebben we van één van onze testpanelleden geen review ontvangen, iets wat mij wel een beetje heeft teleurgesteld. Maar blijkbaar neemt niet iedereen het even serieus, gelukkig hebben de andere vier dames dat zeker wel gedaan, kijk maar eens naar hun uitgebreide reviews.


Wendy, 36 jaar:

Eigenlijk ben ik altijd wel een beetje op zoek naar de ultieme foundation. Op zich redelijk logisch want gedurende het jaar verschillen mijn foundation eisen nogal. In de winter vind ik het prettig om een voedende en stevige foundation te gebruiken en tijdens de zomer is een licht product dat hydrateert al snel voldoende.

De Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15 is voor mij een schot in de roos wat betreft de lente en zomermaanden. Ik moet bekennen dat ik toch nog wel een dag verzorging aanbreng alvorens ik de foundation aanbreng, omdat mijn vochtarme huid dit simpelweg nodig heeft. De lichte crème-gel geeft mijn huid (bij gebruik van een brush) een medium dekking en zorgt voor een opvallend egale huid.Naast het mooie egale resultaat vind ik een van de grootste voordelen van dit product dat het mijn huid blijft hydrateren. De foundation ‘hoopt niet op’ blijft keurig op z’n plek zitten en is matterend maar ziet er niet droog uit. De SPF 15 is een mooi extraatje. Kortom: Een aanrader!





Leontine, 33 jaar : 

Mijn huidtype is gemengd, ik heb een vrij vette t-zone met droge plekjes en gemakkelijk last van puistjes. Voor mijn verzorging gebruik ik de producten van Vichy Normaderm, deze houden mijn huid mooi, hydrateren waar nodig en matteren de vette zone.
 Ik vind de Clinique Moisture Surge een erg fijn product. Het is een mooi getinte dagcreme die goed te verdelen is over het gezicht. Ik heb hem op verschillende manieren getest, allereerst zonder mijn eigen dagcreme eerst te gebruiken maar direct de Clinique MS te gebruiken. Het voelde prettig aan al merkte ik wel dat het mijn huid niet zo goed voedt als mijn normale dagcreme en daardoor heb ik s avonds Embryolisse gebruikt om mijn huid extra te hydrateren. De dagen daarna heb ik Clinique MS gebruikt na eerst mijn eigen dagcreme te hebben gesmeerd, en dit vond ik prettiger werken en voelde licht en fris aan. Ook heb ik het verschil getest tussen het opbrengen zonder en met primer eronder, maar merkte geen verschil, bij beide bleef het gedurende de dag goed zitten. Ik vind de Clinique Moisture Surge een erg fijn product, het voelt heerlijk licht aan, lichter dan gewone foundation, maar is daardoor wel iets minder dekkend dan gewone foundation. Voor een probleem-zone met onzuiverheden zou ik graag wat meer dekking hebben en dat geeft Clinique niet. Gelukkig is mijn huid momenteel rustig, dus was het geen probleem. Kortom, ik vind het een heerlijk product, zeker voor de zomer om geen dikke laag make-up op te hebben maar er toch fris uit te zien. Ik zou het zeker weer kopen!


Kelly, 18 jaar:

Tijdens de eerste reviewdag deed ik de dagcreme om ongeveer acht uur ‘s ochtends op, ik had die dag twee examens, dus dat zou flink zweten worden. Eigenlijk verwachtte ik er niet heel veel van, want normaal gesproken blijft zelfs mijn Clinique superbalanced foundation niet de hele dag zitten, en al helemaal niets tijdens mijn examens. Vrolijk, nou ja niet heel vrolijk, ging ik verder met mijn dag, niet echt meer denkend aan het product.
Ik kwam rond vijf uur weer terug bij huis aan, normaal gesproken moet ik dan flink in de weer met poeder en blotting paper om mijn gezicht weer glimworm af te maken, maar tot mijn verbazing hoefde dat vandaag helemaal niet. De dagcreme werkt natuurlijk niet als foundation, hij egaliseert mijn huid meer, de ergste rode vlekjes worden als het ware gelift uit mijn huid en lijken mooi met de rest te blenden. Het product hydrateert heerlijk en maakt mijn huid totaal niet vet. De tint (03 Natural) is een heel ienimienie beetje te donker voor mij, waardoor het net lijkt alsof ik een paar uur lekker in het zonnetje heb gezeten. Het ziet er heel natuurlijk uit, en ik ben er super blij mee.
Sinds die dag heb ik hem bijna elke dag gebruikt, met uitzondering van een paar gelegenheden waar veel foto’s gemaakt zouden worden en ik koos voor een beter dekkende foundation.
Over het algemeen vind ik dit een heel fijn product, het zorgt de hele dag voor een mooie egale teint zonder dat je een masker effect ziet of voelt, en tegelijkertijd hydrateert het, een droom toch? Ik heb zelf een combinatie huidje, ’s ochtends voelt hij droog tot normaal aan maar gedurende de dag wordt hij vaak steeds vetter, en dit product houdt dat ook een beetje tegen. Normaal gebruik ik als dagcreme de Aqua Sensation dagcreme van Nivea of de Olaz Total Effects parfumvrije dagcreme, dit in combinatie met of de Clinique Superbalanced foundation of de Max Factor Xperience Weightless foundation. Deze getinte dagcreme van Clinique vind ik zeker een aanrader, en ik denk dat ik hem blijf gebruiken voor de dagen dat mijn huid wat rustiger is. Hij is denk ik ook perfect voor de zomer voor als je geen volledige gezichtsmake-up wil dragen maar wel graag net een egalere huid wil. Bedankt Beautyscene, dat ik zo’n fijn product voor jullie mocht testen!


Structuur





Tamara, 29 jaar:

De ideale foundation voor een zomerse dag! Ik ben erg tevreden over dit product omdat:
- Je maar een klein beetje nodig hebt en het makkelijk aan te brengen is (ik deed het met mijn vingers)
- Het heel licht voelt op je huid, je merkt niet dat je het op hebt.
- Het wel een lichte tot matige dekking geeft (kleine oneffenheden worden bedekt)
- Het prettig is dat er een SPF factor in het product zit en je merkt dat dit zijn werk doet.
- Niet vet aanvoelt en dit (bijna) de hele dag zo blijft.
- Het droogt mat op en je hoeft eigenlijk niet perse een matterend poeder te gebruiken.

Bij het laatste punt wil ik aanvullen dat ik geen extra dagcrème gebruik onder de moisturizer. Wanneer ik dat doe dan blijft mijn huid wel glimmen.

De punten die ik minder vond aan het product:
- Er zit geen lekkere geur aan het product. Voor sommigen misschien een pré, maar ik geef de voorkeur aan een licht geurtje boven deze neutrale geur.
- De kleur van de moisturizer is vrij donker. De eerste keer dat ik de tube open maakte schrok ik omdat het product echt op een donkere foundation lijkt. Op je huid valt het dan wel mee, maar in de winter is de kleur voor mijn wittere huid te donker.
- Het is vrij prijzig (28 euro voor kleine tube).

De punten wegen in mijn ogen echter wel op tegen de minpunten! Sinds ik het product in huis heb gekregen, heb ik het bijna elke dag gedragen. Het was mijn eerste kennismaking met Clinique, maar in de toekomst ga ik in elk geval dit product weer kopen.



Ook ik (Debbie, 41 jaar) heb dit product getest en net zoals de dames hierboven ben ik zeer te spreken over dit product. Net zoals Wendy en Leontine heb ik toch ook wel een verzorging gebruikt onder de getinte dagcreme, maar dan wel een lichte fluide i.p.v. een creme omdat het anders net even teveel van het goede werd. De Moisture Surge zorgt voor een lichte tot medium dekking, het egaliseert de huid zeker maar camoufleert echte oneffenheden niet, daarvoor zijn andere foundations meer geschikt. Maar wat dit product wel heel erg goed doet, is de huid hydrateren, zelfs in warm weer en dat is bijzonder fijn. Combineer dit met de beschermingsfactor van SPF 15 die erin zit en je hebt eigenlijk een ideaal zomerproduct. Laat je trouwens niet afschrikken door de donkere kleuren, want doordat het product heel sheer is, zul je de kleur als het ware uitsmeren over het hele gezicht, dus test dit even goed uit in de winkel. Gebruik dus maar een klein drupje en wrijf het echt goed uit over jouw hand (of gezicht natuurlijk) om de goede kleur te bepalen. Het is natuurlijk ook nog even belangrijk om te melden dat de Moisture Surge op allergieën is getest en parfum- & vetvrij is.

Je vindt de Clinique Moisture Surge tinted moisturizer SPF 15 bij alle verkooppunten van Clinique, een flacon van 30 ml kost EUR 27,50. Wat ons betreft zeker een aanrader!

Deel dit artikel
Back to top