Nieuws

Testen jullie de nieuwste Garnier innovatie met ons?

Elke vrouw (of man) wil wel een soepele en stralende huid, maar die krijgen we niet zomaar. Hiervoor is het nodig om je lichaam regelmatig te hydrateren. Garnier Skin Naturals komt nu met een nieuw product, Intensive 7 days, en jij kan het als eerste proberen!

Zon, kou, airco, luchtvervuiling: dagelijks wordt onze huid beïnvloed door factoren van buitenaf. Deze kunnen de huid uitdrogen, met alle vervelende gevolgen van dien... Want niemand zit te wachten op een doffe, schilferige huid vol rode vlekjes en irritaties!

Om je huid soepel en zacht te houden is het noodzakelijk om deze te hydrateren. Net als wij zelf heeft onze huid vocht nodig om gezond te blijven. Naast het drinken van water, spelen gezichtscrèmes en bodylotions een onmisbare rol in het herstellen van je huidconditie en de natuurlijke vochtbalans.Garnier Body Intensive 7 days 

Omdat de huidexperts van Garnier maar al te goed weten hoe belangrijk hydratatie is voor de huid, hebben ze een innovatief product ontwikkeld: Garnier Body Intensive 7 days. Deze bodylotion zorgt voor een diepwerkende hydratatie en een moisturizing proces dat na gebruik nog zeven dagen lang door blijft werken.Het geheim achter de kracht van Intensive 7 days is het bijzondere ingrediënt L-Bifidus (van die yoghurt ja). L-Bifidus wordt alom geprezen door dermatologen vanwege de uitzonderlijk krachtige hydraterende capaciteiten op de huid. Garnier Body Intensive 7 days brengt je huidconditie weer in balans en versterkt de huidbarrière. Met als resultaat: een prachtige, stralende, zachte én gezonde huid!

Elke formule zorgt voor een langhoudende hydratatie, plus extra kwaliteiten. Er zijn in totaal vier varianten:
  • De voedende capaciteiten van shea butter (voor de zeer droge huid).
  • De verzachtende eigenschappen van mango-olie (voor de droge huid).
  • Het herstellende en kalmerende effect van aloë vera (voor de normale huid).
  • De romige, satijnzachte feel van cacaoboter (voor de donkere huid). 


Test het zelf! 

Jij hebt nu de kans om dit heerlijke product – dat vanaf september te koop is - als eerste gratis te proberen. Garnier en Beautyscene.nl zijn op zoek naar 120 vrouwen of mannen die het leuk vinden om het product te testen en hun mening te delen. Wil jij jezelf wel ‘opofferen’?

Vul dan snel onderstaand formulier in voor dinsdag 2 augustus! Als jij één van de gelukkigen bent, krijg je eerst het product opgestuurd en later vragen we je een korte enquête in te vullen. Wanneer je de enquête invult maak je kans op een Garnier pakket vol met leuke & nieuwe producten!

 

De 120 uitgekozen testers krijgen na de inschrijvingsdatum bericht en krijgen het product thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden (dus ook niet via Twitter, Facebook of andere kanalen).
Deel dit artikel
Back to top