Nagel & Handen

Tussendoortje: NOTD Color Club Fractured nailpolish

Vandaag heb ik voor jullie ter inspiratie de bijzondere en zeer geliefde Chanel Mimosa nagellak in een bijzonder jasje gestoken. Eigenlijk een spontane actie. Je krijgt een product binnen en denkt: “Waarom ook niet!” Nieuwsgierig naar het resultaat? Lees dan even verder.

De Color Club Fractured nagellak collectie bevat in totaal zes crackle nagellakjes. Ja, je leest het goed, crackle, ik vind fractured overigens wel heel erg leuk gevonden! Toen ik deze nagellak ontving droeg ik de Chanel Mimosa nagellak en was zo benieuwd dat ik de zilveren Broken Tokens variant direct heb uitgeprobeerd, met onderstaand resultaat:Broken Tokens is trouwens een bijzonder mooie crackle nagellak. De finish heeft een subtiele glans en de zilveren nagellak bevat een zeer compacte microglitter. Op de onderstaande afbeelding draag ik twee laagjes Mimosa en een dun laagje Color Club Broken Tokens. Ik vind de vorm van de crackle trouwens erg mooi. Ik houd niet van dunne en draderige patroontjes. Dit grillige patroon vind ik toch wel erg bijzonder.


Momenteel vind je bij Nailpolishfashion.nl een gedeelte van de Color Club Fractured nagellakjes: Wit (Clean Break), Zilver (Broken Tokens) en Zwart (Smash Hit). Zeer binnenkort zal de collectie worden aangevuld met een gouden (Tattered In Gold), blauwe (Have a Bash) en een fuchsia (Crush on You) variant.

De nagellakjes kosten EUR 6,25 per stuk, maar als lezer van Beautyscene.nl ontvang je met code: lushious een korting van 10% op jouw bestelling (ex verzendkosten).

Deel dit artikel
Back to top