Reviews

Daisy Eau so fresh in mini en maxi formaat

De prijs van de meest schattige parfum flacon van deze lente/zomer gaat toch zeker naar Daisy Eau so fresh van Marc Jacobs. De bloemige, fruitige geur is zo vrolijk, dat de bloemen gewoon uit de fles lijken te komen, zo lief! En nu is Daisy ook in meeneemformaat te koop.



Daisy Eau so Fresh is de frisse, heldere versie van Daisy. Ik vind het zelf een meer sprankelende versie, maar wel een met een zachte doch stevige bite. Dat komt waarschijnlijk toch door de roze grapefruit die toch net iets pittigs geeft aan de verder lieve en bloemige geur. In de basis is het een warme volle geur die  vooral opvalt door de basis van pruimen, iets wat je niet bij veel geuren terugvindt.



De geur is al volgt opgebouwd:

top : rode grapefruit, frambozen, groene bladeren en peer
hart : viooltjes, wilde rozen, appelbloesem, lychee en jasmijnbloemblaadjes
basis : muskus, pruim en cederhout

De flacon is natuurlijk heel leuk, vooral door de zachte kunstof margrietjes die in de kleuren roze, wit en geel de dop versieren. 



Deze fles is natuurlijk wel mooi, maar niet erg praktisch om mee te nemen. Gelukkig zijn de dames en heren van Marc Jacobs zo handig geweest om een lieve purse spray te ontwerpen.



Een kleine, glazen flacon van 20 ml eau de toilette met 1 roze margriet op de dop, die wordt geleverd samen met een navulverpakking (15 ml in het glazen buisje) en een goudkleurig trechtertje. Wees natuurlijk wel voorzichtig, want het flesje is wel van glas, een klein tasje bijleveren had eigenlijk wel handig geweest. Toch is het idee behoorlijk schattig! En de geur natuurlijk heerlijk, zo kun je hem overal mee naartoe nemen.



De purse spray (incl. refill) is uitsluitend te koop bij   De Bijenkorf voor een adviesprijs van EUR 39,95. De grote flacon eau de toilette van Daisy Eau so fresh met daarin 125 ml kost EUR 88,20

Deel dit artikel
Back to top