Nagel & Handen

Nudes: Zoya Touch collectie

De drie dames uit de Zoya Touch collectie zijn allemaal dekkende nude tinten en wat dat betreft hebben we direct al een grote hit te pakken. Nude kleurtjes geven veelal niet zo heel snel een mooie solide dekking en dat doen deze nagellakjes wel, in slechts twee laagjes.

Echt uniek is echter de bijzondere Twist die Zoya zelf een metallic kiss noemt. Ik kan mij daar wel iets bij voorstellen wanneer ik de kleuren bekijk maar ik zou het zelf meer een parelmoer kiss noemen. De kleuren doen mij denken aan schelpen. Ze zijn natuurlijk, zacht en zeer draagbaar. Vooral de binnenkant van een schelp, dat is nu juist die moeilijk te beschrijven twist waar ik het over heb. Wonderschoon!Laat ik eens beginnen met het proberen te omschrijven van de kleur Pandora. Zoya omschrijft deze variant als: Mauve beige cream with a metallic kiss. Dit is de meest donkere kleur uit de Touch collectie en ik vind deze tint ook wel een vleugje roze bevatten. De mooie zilveren/parelmoer twist is heel subtiel aanwezig en bijzonder mooi.
Minka
(Latte beige cream with a metallic kiss) is de lichtste variant uit deze collectie en zeer draagbaar. De kleur doet mij denken aan de lichtste kleur van een latte macchiato en heeft door de zilveren shimmer een mooie koele uitstraling.Ben jij op zoek naar een nude nagellakje met een zalm kleuige twist dan raad ik je aan een de Shay variant te overwegen. Deze kleur wordt omschreven als Desert rose and sand beige cream with a metallic kiss. Ik vind de kleur niet heel roze, maar zoals ik al even vertelde eerder zalm. De Pandora heeft wel een vleugje roze.Ik hoef jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen dat de volledige Zoya Touch collectie wat mij betreft een absolute aanrader is. Het is meer dan fijn om de kleurtjes in huis te hebben die een mooie dekking geven en daarnaast is de shimmer die alle kleuren bevatten absoluut uniek en niet alledaags.

Deze collectie is net zoals alle Zoya thema collecties gelimiteerd verkrijgbaar en daarom zou ik als ik jullie was snel eens een kijkje nemen bij Nailpolishfashion.nl. De nagellakjes kosten EUR 8,95 per stuk, maar als lezer van Beautyscene ontvang je 10% korting op je bestelling (code lushious). Nailpolishfashion biedt ook de mogelijkheid om een kleinere bestelling via de brievenbuspost te verzenden en dat maakt ook de verzendkosten aantrekkelijk!

Deel dit artikel
Back to top