Nieuws

Droge huid? Lavera Wilde roos lijn

Een droge volwassen huid heeft vaak een tekort aan vetten, vocht en is dunner dan de normale huid. Lavera heeft met de Wilde roos lijn een mooie en interessante reeks producten op de markt gebracht die deze huid verzorgen, laten stralen en ook nog eens heerlijk ruiken. 

De producten uit de Lavera Wilde roos lijn bevatten extracten van de gingkoboom. Deze  extracten verbeteren de huidcirculatie en ondersteunen de cel vernieuwing. Verder vind je op de ingrediëntenlijst ook nog biologische extracten van druif, perzik en abrikoos en een mengeling van speciaal geselecteerde biologische oliën vormen samen een pro-actieve huidverzorging die droogterimpeltjes tegengaat.Volgens de regels van het Lavera Faces gezichtsverzorgingssysteem moet je drie stappen om een gezonde en stralende huid te krijgen, in principe is dit stappensysteem altijd aan te raden niet allen met de producten van lavera, maar misschien wel even leuk om met jullie door te lopen:

Reinigen: Verwijder afgestemd op jouw huidtype make-up, vuil en andere ongerechtigheden van je huid. Het Lavera gezichtsverzorgingssysteem bevat milde, plantaardige wasactieve deeltjes op basis van kokosolie en suiker, die je gezicht goed en grondig reinigen.

Verstevigen en voorbereiden: Verwijder de restjes van je cleanser. Dit doe je met een wattenschijfje of een bolletje en een toner. De ingrediënten van de tonic maken het voor de hydraterende crème mogelijk makkelijk en egaal over je huid te worden verdeeld.

Hydrateren: Na het reinigen is het van belang een hydraterende crème of fluid op te brengen die past bij jouw huidtype.Het totale Wilde roos assortiment bevat zeven producten die je uitstekend met elkaar kunt combineren. De producten zorgen voor een zachte en gehydrateerde huid met vocht inbrengende factoren als hyaluronzuur. Prettige bijkomstigheid is de heerlijke, warme en zachter rozengeur waarvan je in de vroege ochtenduren, maar ook voor het slapen gaan heel ontspannen wordt. Hieronder tot slot nog even het assortiment op een rijtje:

Vochtigheidsmasker wilde roos - EUR 3,50 (10 ml)
Hydraterende gezichtscrème wilde roos - EUR 13,95 (30 ml)
Gezichtstonic wilde roos - EUR 7,65 (50 ml)
Gezichtscrème intensief met liposomen wilde roos - EUR 14,50 (30 ml)
Ooggel wilde roos - EUR14,50 (15 ml)
Peeling wascrème wilde roos - EUR 7,65 (30 ml)
Reinigingsmelk wilde roos - EUR 7,65 (75 ml)
 
Je vindt de producten van Lavera onder andere bij Biocosmetica.nl. Voor meer informatie over de Wilde Roos lijn of een van de andere producten het uit veelzijdige Lavera assortiment verwijs ik je graag naar www.lavera.nl
 

Deel dit artikel
Back to top