Reviews

Nieuwe GOSH-producten, deel 1

In een eerder artikel heb ik jullie al een paar van de leuke Special Edition-nagellakken van GOSH laten zien. Naast deze lakjes zijn er een heleboel nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd! Het zijn er behoorlijk veel, dus jullie zullen ze in twee artikelen te zien krijgen. In het eerste deel komen de nieuwe oogschaduws aan bod.

Voor de zomerlook van dit jaar heeft GOSH vooral gekozen voor veel felle kleuren. Deze tinten zullen niet voor iedereen zijn weggelegd, maar ik weet zeker dat er dames zijn die hier heel blij van worden!
Golden Green | Turquoise | Black | Burgundy

De Mono Eyeshadows (EUR 7,49 per stuk) zijn verkrijgbaar in 8 nieuwe vrolijke kleuren. Deze oogschaduws kunnen uiteraard alleen gedragen worden, maar zijn ook zeer geschikt om met elkaar te combineren.
Dark ''n Dusty | Blue Moon | Green Zone

Liefhebbers van matte oogschaduw zullen blij zijn met deze collectie, aangezien er maar liefst 6 verschillende Matt Duo Eye Shadows (EUR 8,49 per stuk) zijn bijgekomen. De kleuren zijn goed op elkaar afgestemd waardoor je met één doosje een prima ooglook zal kunnen maken. Ook is er gedacht aan dames die de voorkeur geven aan wat minder bonte kleurencombinaties, want bij deze duo''s is er met name voor zachte draagbare kleuren gekozen.
Tropic Fever


Limelight

Pink Sunset

De meest opvallende toevoeging aan het vernieuwde assortiment zijn de Trio Eye Shadows (EUR 8,49 per stuk). Deze oogschaduws zijn verkrijgbaar in 4 vrolijke kleurencombinaties. Dit zijn wat mij betreft niet de meest draagbare oogschaduws, maar ik denk dat vooral jonge meiden hier erg vrolijk van worden!

Het lijkt er op dat de kwaliteit van de oogschaduws flink verbeterd is! De producten van GOSH zijn over het algemeen erg prettig, maar de pigmentatie liet soms wel wat te wensen over. Gelukkig is dat bij de nieuwe producten absoluut niet het geval en dat is op bovenstaande foto''s ook wel te zien. Alle swatches zijn droog gemaakt op een huid zonder basis. Ziet er prima uit, nietwaar?

Zoals ik net al even aanhaalde zijn niet alle nieuwe tinten even draagbaar of geschikt voor iedereen, maar er zitten absoluut een paar mooie producten tussen waar veel dames mee uit de voeten zullen kunnen. GOSH wordt exclusief verkocht bij Kruidvat, dus neem vooral even een kijkje als je een keer in de buurt bent! De producten liggen nu in de winkels en maken deel uit van het vaste assortiment, dus zullen permanent verkrijgbaar zijn.

Binnenkort volgt het tweede deel van het vernieuwde assortiment met onder andere Long Lasting Eye Liner Pens, Long Lasting Lip Markers en de nieuwe Velvet Touch Foundation Primer Cream. Houd Beautyscene dus goed in de gaten!

Deel dit artikel
Back to top