Nieuws

Catrice budgetvriendelijke poeders & bronzers

Wat is het toch fijn om een mooi budget vriendelijk merk als Catrice te vinden in de schappen van het Kruidvat! Vandaag laat ik jullie de fijne poeders en bronzers van Catrice zien, samen met de handige kwasten die je ervoor kunt gebruiken om een mooie glow aan jouw huid te geven. Kijken jullie even mee?Catrice heeft 2 mooie producten in hun assortiment die bij uitstekt geschikt zijn voor gebruik in de zomermaanden als je op zoek bent naar die gezonde, "sunkissed" look! Nou ja, natuurlijk kun je die in de winter ook prima gebruiken, dus gebruik de producten vooral het hele jaar door!De Multi colour compact powder (EUR 4,49) is een matterende poeder in 5 tinten die door elkaar gemengd in het doosje zitten. Er zijn twee varianten verkrijgbaar, nr. 010 Rosy beige en de 020 Sand Beige. Beide kleuren zijn goed bruikbaar, waarbij de 010 Rose Beige de lichtste is. Het poeder is fijn gemalen, zorgt voor een licht stralende huid en egaliseert de teint. Ik vind het persoonlijk een heel fijn poeder dat bij mij bijzonder opvalt door de hele fijne geur, die best aanwezig is. Ik vind de geur lekker, maar test het poeder wel even uit om te ruiken of jij dat ook vindt.

De Catrice Sun Glow matt bronzing powder (EUR 4,99) is helemaal fijn, het is een matte bronspoeder in twee varianten. De Lighter Skin is mooi lichtbeige/bruin met een tikje brons erin, hij is zeker niet oranje. De Darker skin is iets donkerder, maar niet overdreven veel, de kleur is wel iets meer oranje. Toch zijn beide kleuren goed te gebruiken op een lichte tot getinte huid, zeker als je het poeder voorzichtig aanbrengt met een grote poederkwast.Natuurlijk wilde ik de producten ook even voor jullie swatchen, maar mijn Multi Colour powder in Rosy beige heeft na het foto''s maken blijkbaar de benen genomen, die was nergens te vinden. Zodra ik deze weer vind, zal ik de foto er nog even bij zetten, stom hè?Om de poeders aan te brengen heeft Catrice ook twee mooie, syntetische kwasten in het assortiment. Er zijn twee formaten, de blush brush (EUR 3,99) en de powder brush (EUR 4,49), die eigenlijk qua formaat niet zoveel schelen. Kwalitatief zijn ze prima, zeker gezien hun enorm goedkope prijs, ze zijn lekker zacht en toch stevig genoeg om voldoende product op te nemen en aan te brengen.


boven : Blush brush | beneden : Bronzer brushHebben jullie deze producten van Catrice ook weleens getest? Of misschien gebruik je ze zelf ook al? Hoe dan ook, als je op zoek bent naar een fijn gezichtspoeder, bronzer of een kwast, neem dan eens een kijkje bij het Catrice schap bij de filialen van het Kruidvat! Deze producten maken deel uit van het vaste Catrice assortiment!

Nieuwsgierig naar andere producten van Catrice? Neem dan eens een kijkje bij deze filmpjes.....

Deel dit artikel
Back to top