Inspiratie & Tutorials

Kort maar krachtig van 2 juli 2011

In "Kort maar krachtig" zullen wij regelmatig een klein overzichtje plaatsen met producten die ons zijn opgevallen. Dit kunnen allerlei verschillende producten zijn. Soms zijn deze producten (nog) niet voorbij gekomen op onze website, maar wellicht zal dit later alsnog gebeuren. De kracht van deze rubriek is het ontbreken van de tekst en uitleg. Benieuwd naar de producten van deze week?

Ben je benieuwd naar de producten die momenteel op de bureaus staan van de Beautyscene redactie? Sommige producten worden ''as we speak'' getest, anderen heb je misschien nog niet zo lang geleden voorbij zien komen op onze website.

 Natuurlijk zijn wij ook deze keer weer erg benieuwd of jullie bekend zijn met de bovenstaande producten, misschien staat er wel eentje (of meer) op jullie wishlist! Laat het ons weten en graag tot volgende week! Natuurlijk zijn wij ook deze keer weer erg benieuwd of jullie bekend zijn met de bovenstaande producten, misschien staat er wel eentje (of meer) op jullie wishlist! Laat het ons weten en graag tot volgende week! Natuurlijk zijn wij ook deze keer weer erg benieuwd of jullie bekend zijn met de bovenstaande producten, misschien staat er wel eentje (of meer) op jullie wishlist! Laat het ons weten en graag tot volgende Natuurlijk zijn wij ook deze keer weer erg benieuwd of jullie bekend zijn met de bovenstaande producten, misschien staat er wel eentje (of meer) op jullie wishlist! Laat het ons weten en graag tot volgende week!

Deel dit artikel
Back to top