Nagel & Handen

Nieuw op Beautyscene : Rescue Beauty Lounge

Afgelopen week heb ik mijn eerste bestelling van Rescue Beauty Lounge binnen gekregen. Rescue Beauty Lounge is een Amerikaans nagellakmerk dat inmiddels een mooie schare fans heeft en guess what??? Ze hebben er nog een fan bij! Kijken jullie even mee?Nadat ik telkens prachtige foto''s zag van de nagellakjes van Rescue Beauty, moest mijn eerste bestelling er dan eindelijk maar eens van komen. Maar dat was nog niet zo eenvoudig, Rescue Beauty is een kleinschalig merk, opgezet door "nail guru" Ji Baek, dat werkt vanuit haar salon in New York. De keuze is soms beperkt omdat de kleuren snel uitverkocht zijn, maar natuurlijk heb ik wel wat mooie kleurtjes kunnen bestellen.Één van de kleurtjes is de Decorous, deze maakt deel uit van de lentecollectie Iconic/Ironic van Rescue Beauty en wordt als volgt omschreven: 

Decorous is a perfectly ladylike light cocoa, an unexpected neutral to offset bright tropical hues or to add a chic finish to an all-black ensemble.Decorous is wat mij betreft een perfect kleur voor de herfst, maar kan mij zeker ook in de zomer bekoren. Een prachtige melk-chocoladebruin met een tikje taupe, gecombineerd met een hele fijne gouden shimmer. De kleur is echt ultra-chique en geschikt voor vrijwel alle gelegenheden. Draag je een Little Black dress dan staat Decorous prachtige, maar ook gecombineerd met een tropisch zomerjurkje kan het echt prima.Ik draag Decorous nu sinds gisteren avond, de lak bracht makkelijk op door het fijne kwastje en de dekking was meer dan prima in twee laagjes. De nagellakjes van RBL zijn "big 5 free", geen schadelijke stoffen zoals tolueen en formaldehyde en uiteraard niet getest op dieren! Over de houdbaarheid kan ik nog niet zoveel zeggen, maar volgens de fans is die meer dan uitstekend!

Je kunt Rescue Beauty Lounge nagellakjes bestellen via hun eigen, Amerikaanse webshop. Bestellen gaat heel simpel en snel, betalen gaat veilig met Paypal en ik had mijn bestelling al na 4 dagen (ja echt!!!) in huis. De verzenkosten voor 5 lakjes waren $ 18,50, de lakjes kosten $ 18,00 per stuk.

Bezoek heel snel www.rescuebeauty.com voor meer informatie en natuurlijk de webshop, binnenkort meer Rescue Beauty!

Deel dit artikel
Back to top