Nieuws

Illusions d'ombre de Chanel - herfst 2011

Door de echte Chanel fans wordt er al een behoorlijke tijd uitgekeken naar de herfstmake-up collectie Illusions d''ombre de Chanel. We hebben al heel wat vragen gekregen over de collectie en dan specifiek de nagellakjes, in dit artikel vind je alle informatie.

Er was hier en daar wat verwarring omdat de collectie al sinds een week of twee verkocht worden in de U.S.A. Maar jammer genoeg moeten wij Europeanen toch nog iets langer wachten, bij ons liggen de producten pas vanaf 17 augustus 2011 in de winkels.Voor deze, bijzonder mooie, make-up collectie heeft Peter Philips zich opnieuw laten inspireren door de prachtige producten, sieraden, accesoires en stoffen die hij daarin terugvondt. Pauwenveren, edelstenen, geborduurde stukken stof, ouderwetse dozen met een spannende inhoud, in alles vind Peter Philips inspiratie voor prachtige oogschaduws, nagellakjes en lipsticks.LÈVRES SCINTILLANTES EUR 25,00 in de kleuren Pampille en BraiseROUGE COCO EUR 29,00 in de kleuren  Plumetis en ÉtoleLE CRAYON LÈVRES EUR 20,50 in de kleuren Coralline en Rose CuivreILLUSION D’OMBRE EUR 28,50 in de kleuren Fantasme, Émerveillé, Illusoire, Épatant, Mirifique en Ébloui (blijven in de vaste collectie!)


LES 4 OMBRES EUR 47,50 in de kleurencombinatie  PréludeLE CRAYON YEUX EUR 20,00 in Khaki PlatineJOUES CONTRASTE EUR 36,50 in de kleur  Rose ÉcrinLE VERNIS EUR 22,00 in de kleuren Quartz, Graphite (one shot, very limited!) en PéridotIk heb de producten al kunnen zien en testen, eigenlijk is alles even prachtig! De Illusion D'' Ombre oogschaduws zijn bijzondere, stevige mousse-achtige oogschaduws die op de huid poederachtig aanvoelen. De glans van de oogschaduws is prachtig, maar ook de pigmentatie is indrukwekkend! De nagellakjes zijn natuurlijk wel weer iets om naar uit te kijken, Peridot heb ik zelf al opgehad en dat is een bijzondere kleur die inderdaad aan pauwenveren doet denken. Graphite is degene die je het snelst moet aanschaffen omdat dit een zgn. "one shot" is, die wordt dus maar 1 keer aangeleverd bij de verkooppunten en zal dus snel op zijn. De andere twee kleuren zullen nog wel worden bijgemaakt, maar wil je ze echt niet mislopen, check dan jouw vaste Chanel verkooppunt even, misschien willen ze wel iets voor je reserveren. De producten zullen vanaf 17 augustus 2011 te koop zijn bij de vaste Chanel verkooppunten.Binnenkort natuurlijk meer over deze mooie collectie op Beautyscene!

Deel dit artikel
Back to top