Nagel & Handen

NOTD: Inglot 02M Breathable Nail Enamel - 654

Inglot heeft verschillende soorten nagellak in het assortiment waaronder de 02M Breathable Nail Enamel. Deze nagellakjes bevatten een bijzondere polymeerstof als ingrediënt waardoor de nagellak veel meer zuurstof doorlaat dan andere nagellakken. Door dit ingrediënt zou de nagellak beter zijn voor de nagels, omdat ze ondank het laagje nagellak kunnen ademen.

Het Inglot assortiment bevat naast de O2M lakjes (11 ml - EUR 14,00) ook de ´gewone´ Enamel nagellakken (15 ml - EUR 11,00). Deze reguliere variant is in verschillende finishes te koop (mat en glanzend).

De kleur die jullie hieronder zien dat is O2M nummer 654. Natuurlijk is het wel een heel klein beetje jammer dat de nagellakken geen naam hebben, maar aan de andere kant vind ik het in dit geval toch wel en tikkeltje stoer. De diep grijze kleur is namelijk echt een kleur met pit! Het meest bijzondere vind ik buitten de kleur toch wel de finish, deze is namelijk semi metallic. Nu ben ik normaliter geen fan van metallic lakjes omdat ze vrijwel altijd strepen. Deze Inglot variant streept absoluut niet, en geeft een volledige dekking in twee laagjes. Het lijkt wel kwik!Wat betreft de houdbaarheid kan ik jullie melden dat ik meer dan tevreden ben. Ik draag op de bovenstaande afbeelding slechts twee laagjes Inglot O2M - 654 nagellak zonder top coat. Dat is feitelijk ook niet nodig want na vier dagen zie ik nog steeds geen enkele beschadiging.Binnenkort kunnen jullie nog veel meer informatie verwachten over de mooie nagellakken en natuurlijk over alle andere bijzondere producten uit het Inglot assortiment. Kun je niet wachten, en wil je dit lakje gewoon het liefst vandaag nog aanschaffen? Dat kan! Je vindt de Inglot store in de van Baerlestraat 8 in Amsterdam. Meer informatie vind je hier: www.inglotcosmetics.nl/

Deel dit artikel
Back to top