Nieuws

Prachtig Lang haar met GUHL

De GUHL Prachtig Lang lijn is speciaal ontwikkeld om veelvoorkomende problemen bij lang haar tegen te gaan zoals een vettige aanzet, doffe lengtes en beschadigde punten. Deze lijn is geschikt voor fijn tot normaal haar, welke haarkleur je ook hebt. Dat klinkt ideaal!

Gespleten haarpunten is toch wel een van de meest voorkomende klachten bij dames met lang haar. Dat is natuurlijk niet zo heel gek want onze haren hebben dagelijks heel wat te doorstaan. Hoewel het heel lastig is kun je jouw haar beter niet kammen wanneer het nat/vochtig is, daarnaast is het verstandig om zo min mogelijk warmtebronnen gebruiken (stijltang, föhn etc.) Ook is het goed om jouw haar te beschermen tegen de zon. Onmogelijke taak? Tja, eigenlijk wel! Heb je gespleten haarpunten? Dan kun je eigenlijk niet veel anders doen dan de kapper bezoeken en een stukje van jouw haren af laten knippen.



GUHL Prachtig Lang staat voor een frisse haaraanzet, soepele, glanzende lengtes en gehydrateerde haarpunten. De lijn bevat twee natuurlijke ingredienten die absoluut tot mijn favorieten behoren: aloë vera-melk en citroengras. Aloë vera-melk werkt kalmerend en vochtinbrengend, citroengras kent een sterk talg regulerend effect. Even vooropgesteld: Ik heb lang gekleurd haar dat ik drie keer per week was. Daarnaast stijl ik mijn lokken (te vaak). Maar.. ik gebruik veel serums, maskertjes etc., en kan daarom melden dat mijn ''mishandelde'' haar er prima uitziet. Goed, wat deden deze producten voor mijn haar?



Laat ik beginnen met de geur: die is enorm lekker. Ik kan niet veel anders dan beamen dat de hoofdingrediënten de boventoon voeren, eigenlijk precies zoals ik had gehoopt. De geur is fris en zacht. De Prachtig Lang shampoo (EUR 5,69 - 200 ml) is net zoals alle andere GUHL shampoos zeer zuinig in gebruik en hydrateert droog haar tot in de punten. De shampoo zorgt voor luchtige en gladde lokken en het lijkt erop alsof mijn haar langer dat net gewassen gevoel behield.



Mijn haar schreeuwt na een wasbeurt eigenlijk altijd om conditioner. De Prachtig Lang creme-conditioner (EUR 5,69 - 200 ml) ruikt net zo lekker als alle andere Prachtig Lang broertjes. De structuur is lekker romig en eigenlijk voelde mijn haar direct na het aanbrengen al zijdezacht aan. Dit veranderde niet na het uitspoelen en dat betekent dat mijn haar makkelijk doorkambaar was (dat scheelt weer een flinke borstelbeurt bij nat haar!)



Natuurlijk was ik ook erg benieuwd naar de Prachtig Lang hair milk spray (EUR 6,99 - 125 ml). Deze voedt direct droge, beschadigde delen van het haar met vocht voor voelbaar meer souplesse en glans. Ik ben dol op maskertjes, extra''s en serums. Je kunt dit product aanbrengen op handdoek droog haar maar ook op droog haar en dat is natuurlijk wel erg makkelijk. Een groot pluspunt is dat het product het haar niet verzwaart en dat het geen vettig laagje achterlaat. Ik heb het product op mijn puntjes aangebracht voor het stijlen en dat is mij uitermate goed bevallen. Vergeet trouwens niet even het flesje te schudden voordat je de spray gaat gebruiken.



Ik ben zeer tevreden over de GUHL Prachtig Lang producten. De geur vind ik heerlijk en de producten doen wat ze beloven. Vooral de conditioner in samenwerking met de hair milk spray vind ik een zeer grote aanrader. Wat mijn haar ervan vond dat hebben jullie op de afbeelding vast wel even gezien. Of ik Prachtig Lang haar heb? Het is lang, gehydrateerd, gezond en glanzend. Missie geslaagd!

Nieuwsgierig naar de producten uit de GUHL Prachtig Lang lijn? Je vindt ze bij de drogist of supermarkt bij jou in de buurt. Kort koppie, behoefte aan een shampoo waarmee je jouw blonde haar kunt verzorgen of heb je krullen die wel een klein beetje extra verwennerij kunnen gebruiken? GUHL heeft een zeer uitgebreide lijn met voor ieder haartype een passende reeks producten. Meer informatie vind je hier: www.guhl.nl

Deel dit artikel
Back to top