Reviews

Hilfiger Woman peach blossom - waar is de perzik?

Enige tijd geleden introduceerde Tommy Hilfiger een nieuwe versie van zijn Hilfiger Woman parfum, die uitsluitend bij de filialen van Parfumerie Douglas verkocht wordt. Hilfiger woman Peach Blossom is de sprakelende, charmante versie van de oorspronkelijk Hilfiger, met een vleugje perzik zou je denken? Daar zit hem nu net de verrassing in....Natuurlijk zit er wel perzik in de parfum, tenminste dat vertelt het persbericht bij de geur, maar hoe ik ook mijn best deed de witte perzik te ontdekken tijdens het dragen van de geur, mij is het niet gelukt! Maar laten we eerst eens even doornemen hoe de geur is opgebouwd.

Top : bergamot, witte perzik en zwarte bessen
Hart : paarse iris, mimosa en vanille
Basis : muskus, tonkabonen en kokosnoot

Aha...het mysterie is opgelost, want op mijn huid ruik je vrijwel direct de kokosnoot, blijkbaar is dat ingrediënt erg duidelijk aanwezig op mijn huid. Het blijft toch altijd lastig om te bepalen hoe een geur exact ruikt, tenslotte kan een parfum echt op iedere huid anders reageren.Wie kent dat verschijnsel niet, je ruikt bij een vriendin of collega een heerlijk parfum, je vraagt natuurlijk welke geur dat is, koopt de geur en gebruikt hem overdadig.....en opeens vind je de geur eigenlijk helemaal niet meer zo fijn. Zo kan het dus gebeuren dat de Hilfiger Woman Peach blossom bij mij meer ruikt naar Cocos blossom....

Maar ondanks dat dit niet helemaal zoals gepland was, moet ik toch echt wel zeggen dat ik het een heerlijke, zomerse geur vind. De geur is warm, tropisch en sensueel, maar zonder zwaar of overheersend te zijn. De parfum is wel een tikje zoet, maar op een subtiele wijze, geen "foody" scent dus, maar inderdaad de geur van een fijne tropische cocktail vol kokos, bessen en (vooruit dan maar...) perzik.De verpakking van Hilfiger Woman peach blossom is eigenlijk niet zo goed gekozen, de lichte roze kleur van het doosje en de strik doen vermoeden dat het een lichte bloemengeur is. Maar dat is het dus zeker niet, wat mij betreft had de kleur iets pittiger mogen zijn, een echte perzikroze had zeker niet misstaan. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie van deze geur vinden, hebben jullie deze al uitgeprobeerd of misschien zelfs wel gekocht? Deel dan zeker jullie ervaringen, ik ben erg benieuwd of het misschien toch aan mijn huid (of neus) ligt!

Je vindt de Hilfiger Woman Peach Blossom uitsluitend bij Parfumerie Douglas, een flacon eau de parfum van 30 ml kost EUR 30,00 en een flacon van 50 ml kost EUR 49,00 (EDIT : prijs aangepast, stond foutief in persbericht). Ben je benieuwd naar de orginele Hilfiger woman geur, lees dan deze "oude" review even terug.

Deel dit artikel
Back to top