Nieuws

Win een VOGUE Glamour pakket t.w.v. EUR 49,95

Iedereen houdt wel van een beetje luxe & glamour op zijn tijd, maar ja...daar hangt vaak ook een pittig prijskaartje aan! VOGUE heeft nu een leuke nieuwe bath & body lijn uitgebracht met de naam Glamour. Nu kun je de glamour jouw badkamer inbrengen tegen een fijne prijs! Nog fijner is dat wij vijf heerlijke pakketten VOGUE Glamour mogen weggeven!De nieuwe VOGUE glamour bath & body lijn bestaat uit 3 verschillende geurlijnen, die elk 6 producten bevatten. Uiteraard kun je kiezen om alle producten van één geurlijn aan te schaffen, maar mixen & matchen is natuurlijk ook leuk! Dit zijn de geurlijnen waaruit je kunt kiezen:

  • Primetime (roze) supervrouwelijk, zoet en sensueel door een top van bloemen en een basis van vanille & musk
  • Highlight (blauw) brutaal en pittig door de geur van wilde rozen gecombineerd met karamel
  • Hotspot (paars) elegant en spannend door een combinatie van roos en anjer, gecombineerd met een basis van cederhout


Zoals gezegd vind je in elk geurlijn zes producten:

  • Silky shine bodylotion EUR 6,95 (250 ml) - lichte bodylotion met een prachtige glans
  • Body peeling EUR 7,95 (250 ml) - lichte bodypeeling, erg fijn product voor een leuke prijs
  • Body & hair perfume EUR 7,95 (250 ml) - heerlijk voor in de zomer, zet de fles in de koelkast en je hebt altijd verfrissing bij de hand
  • Parfum deo EUR 3,95 (150 ml)
  • Cream shower EUR 4,95 (250 ml)
  • Hand soap EUR 5,95 (250 ml)
De flacon zijn gemaakt van kunstof en versierd met een randje "kristallen", door het strakke design zien de flessen er zeker chique uit! Die zwarte flessen staan toch prachtig in een mooie, witte badkamer?Zoals gezegd mogen wij één pakket vol Vogue Glamour producten weggeven, je kunt een complete lijn winnen die glamourvol verpakt wordt in een mooie Vogue Glamour tas! Het pakket heeft een waarde van EUR 49,95.

Wat moet je ervoor doen? Beantwoord in een comment hieronder de volgende vraag:

  • Hoe breng jij glamour in jouw leven? Liefst natuurlijk een fijne budgettip, hoe je glamourous kunt zijn zonder een dikke portemonee!

Laat jouw comment achter voor maandag 11 juli 2011, de leukste/origineelste inzending zal een reply van ons krijgen op het antwoord.

Wil je nog meer kans maken? Zorg dan dat je Vogue_glamour volg op Twitter en stuur de volgende tweet voor maandag 11 juli 2011:

"Ik doe mee met de @beautysceneNL en @Vogue_glamour winactie, omdat we best een beetje extra glamour kunnen gebruiken! http://bit.ly/im4DNS"

Hou dus ook jouw Facebook wall goed in de gaten, als je de winnaar bent moet je jouw adres aan ons mailen en zal VOGUE het pakket naar je toesturen. Heel veel succes met de win-actie en vergeet niet even te snuffelen aan de nieuwe VOGUE Glamour producten als je ze tegenkomt in de drogisterij, meer informatie kun je ook vinden via www.vogue-glamour.nl

Deel dit artikel
Back to top