Nieuws

Tip van de week: Bella Luccè Starfruit Banana Buttercreme bad

Vandaag heb ik weer een heerlijke en luxe tip van Tip van de week voor jullie. In deze rubriek geven wij jullie tips op het gebied van producten, winkels, collecties maar ook handige beauty weetjes die je gewoon thuis kunt uitvoeren. Zoals gezegd: Vandaag draait het allemaal om een lekker luxe product.De Rainforest Restorationlijn van Bella Luccè is afkomstig uit Columbia. Bij het produceren van deze lijn wordt gebruik gemaakt van de kracht van krachtige antioxidanten, essentiële vitaminen en een scala aan duurzame ingrediënten rechtstreeks uit het Amazonewoud in Zuid-Amerika. Alle ingrediënten zijn op verantwoorde wijze, geoogst, en op deze manier bevat ieder product een heerlijke mix van tropische vruchten, rijke boters en biologische plantenextracten.

De Starfruit Banana Buttercreme Bath van Bella Luccè is echt een product waarvan je moet genieten tijdens wanneer je een moment hebt voor jezelf. De verpakking is bijzonder mooi, hebben jullie het meer dan schattige schildpadje gezien? Cute!
De butter is lekker romig en enorm voedend voor de huid. Ik ben dol op bananengeur, dus wat dat betreft is dit product voor mij zeer geslaagd. Los een paar schepjes buttercreme (ik voel mij even een ijscoman!) op onder warm, stromend badwater. Zodra het product zich vermengt met het water ontstaat er een luxe en romig bad met een heerlijke tropische geur (sterrenfruit, banaan, guave). Na het badderen heb je absoluut geen bodylotion nodig, want dit product hydrateert als geen ander! Na een sessie met de De Starfruit Banana Buttercreme Bath voelt mijn huid zacht en soepel aan.
Ingrediënten: Organische Cupuacuboter, Witte Amazoneklei, Acerola Berry-extract, biologische Acaibessen, Macadamianotenolie, Hibiscusbloemen, pure olie, Babbassuolie, Starfruitpulp, Banaan- en Guavapulp

Wil jij deze De Starfruit Banana Buttercreme Bath (EUR 29,95 – 379 ml) proberen? Je kunt hem bestellen bij Time4beauty. Deze (h)eerlijke Belgische webwinkel bevat een ruim assortiment aan bijzondere producten. Wat dacht je van een Revitaliserend Guavaberrymasker, of een Gember-Wasabimasker? Je vindt ze allemaal bij Time4beauty.

Verzenden via de pakketpost naar Nederlandse adressen kost EUR 7,50 per bestelling (uiteraard verzend Time4beauty ook naar ook naar Belgische adressen). Betalen kan via een bankoverschrijving.

Deel dit artikel
Back to top