Reviews

UNE Sun beauty met de Glimmer lips gloss

Op Beautyscene (nou ja, op LushiousBeauty natuurlijk) hebben we al eerder geschreven over het mooie, natuurlijke make-up merk UNE

UNE is een mooi & basic make-up merk, dat o.a. wordt verkocht bij MOOi parfumerie, voor deze zomer hebben ze een aantal mooie producten o.a. de nieuwe Glimmer lips glosses, kijken jullie even mee?Hoe je van een mooie natuurlijke, glans en schittering op jouw lippen, maar hou je ook van natuurlijk? Dan ben je helemaal in je sas met de nieuwe UNE Glimmer lips glosses! De UNE Glimmer lips glosses zorgen voor fijne, gehydrateerde lippen en dat effect blijft de hele dag aanwezig, telkens bijwerken is op zich helemaal niet nodig! Zoals gezegd zijn de producten van UNE natuurlijk, ook de lipglosses bevatten o.a. natuurlijke, biologische gecertificeerde cupuacu-boter. 100 % van alle ingrediënten is van natuurlijke herkomst en 11,4 % van de ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw, hierdoor krijgen de Glimmer lips glosses het Ecocert certificaat.

Er zijn 4 kleuren te vinden in het vaste UNE assortiment, jammer genoeg hebben ze geen namen, maar nummers : G01, G02, G08 en G10Natuurlijk heb ik de Glimmer lips glosses nog even geswatcht op mijn lippen, maar bedenk je dan wel dat dit hele natuurlijke, prachtige glanzende lipglosses zijn met een fijne gouden shimmer. Zeker de twee lichtste kleuren geven niet veel kleur af op mijn, vrij gepigmenteerde lippen. Maar...als je lichtere lippen hebt, dan kunnen dit weleens de meest perfecte nude lipglosses zijn!De Glimmer lips glosses zijn erg prettig om te dragen, ze hebben een licht-zoete geur die wordt verkregen door een tomatenextract! De lipglosses plakken niet erg en behouden erg lang hun glans.
Naast deze Glimmer lips glosses, die EUR 10,99 per stuk kosten, zijn er ook nog Sheer lipglosses te vinden in het UNE assortiment. Maar natuurlijk is dat ook niet alles!

UNE heeft nl. ook prachtige producten voor ogen en het gezicht, denk daarbij zeker aan de Healthy Glow enhancer die zorgt voor een lekkere zonnige glans op het gezicht, zonder teveel te glimmen. Dit product is te koop in verschillende tinten en kost EUR 16,49. Maar de Healthy glow mineral powder is ook heel mooi, het doet mij denken aan een beautypowder van MAC, een heel fijn-gemalen poeder met een lichte pigmentatie en mooie satijnachtige glans. Ook dit product is te krijgen in verschillende tinten voor EUR 16,49.UNE heeft ook oogschaduws, de Glimmer eyes shadow (EUR 11,99) zijn creme-achtige oogschaduws die heel mooi glanzen, erg geschikt voor een zomerse, eenvoudige look!De Glimmer lips glosses liggen momenteel al in de winkels, samen met de andere producten op de foto''s. Maar het assortiment van UNE is behoorlijk groot, dus neem zeker eens een kijkje bij een filiaal van MOOI parfumerie of een andere parfumerie. Bij mij in de buurt wordt UNE ook verkocht bij DIO drogist. 

Hou je van natuurlijke make-up, zowel qua kleuren als qua ingrediënten, dan kan UNE zeker het merk voor je zijn! Meer weten over UNE? Lees dan eens deze (oude) artikelen:

- UNE natural beauty, make-up met liefde voor de natuur
- UNE, uitbreiding van het assortiment

Deel dit artikel
Back to top